Miszka82 Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 miszka, jutro ale co zaprzestaniesz chlać czy zrobisz up posta
diman Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 moderatorów uprasza się o zaprzestanie chlania gorzały do upadłego i update pierwszego posta k**wa jego mać :polew:
Miszka82 Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 moderatorów uprasza się o zaprzestanie chlania gorzały do upadłego i update pierwszego posta k**wa jego mać :polew: no widzisz Dimek jak to jest...klubowicze...moderatory...a gówno robią
diman Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 moderatorów uprasza się o zaprzestanie chlania gorzały do upadłego i update pierwszego posta k**wa jego mać :polew: no widzisz Dimek jak to jest...klubowicze...moderatory...a gówno robią stanowisko dostali i usiedli na d*pie
hubtychy Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 moderatorów uprasza się o zaprzestanie chlania gorzały do upadłego i update pierwszego posta k**wa jego mać :polew: no widzisz Dimek jak to jest...klubowicze...moderatory...a gówno robią stanowisko dostali i usiedli na d*pie ło kurva jeszcze lipiec jest a pierwszym poście To nieroby :polew::polew:
Arturoo Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 ale tutaj cisza... jest jeden plus tej ciszy - mniej piją , przynajmniej co niektórzy:whistling: no to pyrsk mam inne obowiązki świeże laseczki w top 3
akjam Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 Co tu qrrwa taka cisza? Kto dziś będzie?
stanley Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 Co tu qrrwa taka cisza? Kto dziś będzie? ja na chwilę pochytasz nam tą elektr nianię ?
Miszka82 Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 ja póki co czekam na lawetę bo rano skoda nie odpaliła
tomaszstn Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 Teoretycznie mam wolne dzisiaj, jakby więcej chętnych było to mogę wpaść na spocika
krzysieksc83 Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 wstępnie też się pisze na spocika:)
Miszka82 Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 to może w końcu grylla jebnieby ? a nie jak te c*py niemyte do Mc Donalds
Rekomendowane odpowiedzi