Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

psssyt :wink:

• Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18907

• Kędzior

14855

• Miszka82

14549

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jakieś śmieszne ostrzeżenie dostałem za wystawienie nie swojego auta w dziale sprzedam :facepalm:

Opublikowano
jakieś śmieszne ostrzeżenie dostałem za wystawienie nie swojego auta w dziale sprzedam :facepalm:

:grin:

Opublikowano

bo to Golf :decayed:

Opublikowano

bo to Golf :decayed:

te mądrala czytaj ze zrozumieniem :naughty:

Opublikowano

pyrsk po raz drugi :wink:

Opublikowano
Opublikowano

Miszka, jutro jedziemy z tą laską ( Milena czy jak jej tam) oglądać mieszkania, potrafi ona jeździć ? Bo jak coś to se wezme chociaż piwo czy ćwiare na drogę, co by się nie stresować.....:naughty:

PS trzeba z nią chodzić, czy raczej nie ? :whistling:

Opublikowano
Miszka, jutro jedziemy z tą laską ( Milena czy jak jej tam) oglądać mieszkania, potrafi ona jeździć ? Bo jak coś to se wezme chociaż piwo czy ćwiare na drogę, co by się nie stresować.....:naughty:

PS trzeba z nią chodzić, czy raczej nie ? :whistling:

zależy czy będziecie z nią jeździć czy wam powiem jedźcie swoim ja tam nikogo do siebie nie brałem bo i niby czemu :grin: ale zobaczysz jak wam będzie wbijać żeby któreś kupić, a powiedz mi jeszcze jak się Was pytała kiedy chcecie kupić to co powiedzieliście ?

Opublikowano

Basia ściemniła, że do pół roku :lol1: a jakie ma to dla nich znaczenie? :whistling:

Opublikowano
Basia ściemniła, że do pół roku :lol1: a jakie ma to dla nich znaczenie? :whistling:

i właśnie dlatego nie chciałem już tam pracować bo przychodziły takie zjeby i ściemniały ale szybko powinna Was odpalić jutro 3 mieszkania, później jeszcze z 2-3 i Was zleje, czasem zadzwoni, że ma coś fajnego raz pojedziecie drugi nie i tak się skończy przygoda z HB

---------- Post dopisany at 22:50 ---------- Poprzedni post napisany at 22:48 ----------

oni chcą współpracować z ludźmi na już nie na za rok itp

Opublikowano

Ja szukam mieszkania i jakoś domnie nikt nie dzwoni ... :whistling::whistling::whistling::whistling: bo co kur... bo mam leona .... jakos pod gimnazjum to nie problem .... :decayed::decayed::decayed::decayed:

A tak serio co to za pośrednik bo sie rozgladam na swoimi 3 pokojami lub 4 pokojami 50 - 65 metrów od 1 do 3 pietra ale w knurowie :decayed:

Opublikowano

pomyśl Stasiu, że miałbyś przez rok czy pół z kimś się użerać, jeździć pokazywać, tracić czas i pieniądze jak ktoś kupi dopiero w przyszłości - to niech przyjdzie za pół roku za rok, ale jak Basia powiedziała, że do pół roku to pewnie sobie ta Milena pomyślała, że jak znajdzie coś fajnego to łykniecie już :grin: a z tego co wiem to u Was to nie taki szybki temat :kox:

Opublikowano
pomyśl Stasiu, że miałbyś przez rok czy pół z kimś się użerać, jeździć pokazywać, tracić czas i pieniądze jak ktoś kupi dopiero w przyszłości - to niech przyjdzie za pół roku za rok, ale jak Basia powiedziała, że do pół roku to pewnie sobie ta Milena pomyślała, że jak znajdzie coś fajnego to łykniecie już :grin: a z tego co wiem to u Was to nie taki szybki temat :kox:

to ja wiem, bo miała nas umówić na oglądanie w przeciągu dwóch dni, a c**ja do nas odpisała.

ja olewam temat, Baśka tam ich coś zjebałą i jutro mam wycieczkę po mieszkaniach :doh:

Opublikowano

To co jakiś browarek ... pssyyyttt...

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Do :bry: wieczór :wink:

Opublikowano
:hi: