akjam Opublikowano 11 Października 2012 Opublikowano 11 Października 2012 Co tam nieroby? Kupiłem już intercooler, turbo już przyszło. Zostało tylko jeszcze orurowanie i złączki.
Kędzior Opublikowano 11 Października 2012 Opublikowano 11 Października 2012 siemacie ---------- Post dopisany at 13:58 ---------- Poprzedni post napisany at 12:21 ---------- :decayed:
Miszka82 Opublikowano 11 Października 2012 Opublikowano 11 Października 2012 trzeba opierdolić coś na ciepło
addassko Opublikowano 11 Października 2012 Opublikowano 11 Października 2012 :hi:a ja jeszcze u zony w firmie siedze... masa roboty maja
Kędzior Opublikowano 11 Października 2012 Opublikowano 11 Października 2012 a ja bym gdzies poszedl ... :kox::banan::banan::banan::banan:
Miszka82 Opublikowano 11 Października 2012 Opublikowano 11 Października 2012 :hi:a ja jeszcze u zony w firmie siedze... masa roboty maja
akjam Opublikowano 11 Października 2012 Opublikowano 11 Października 2012 a ja bym gdzies poszedl ... :kox::banan::banan::banan::banan: Tam na bank byś coś znalazł dla siebie. :hi:a ja jeszcze u zony w firmie siedze... masa roboty maja No musisz pomagać.
A4 Mario Opublikowano 11 Października 2012 Opublikowano 11 Października 2012 Czy mi sie wydaje czy ten teledysk ma charakter lekko erotyczny ...
krzysieksc83 Opublikowano 11 Października 2012 Opublikowano 11 Października 2012 Co tam nieroby? Kupiłem już intercooler, turbo już przyszło. Zostało tylko jeszcze orurowanie i złączki. a jaki ma nr intercooler?
Miszka82 Opublikowano 11 Października 2012 Opublikowano 11 Października 2012 no i Gulf poszoł do żyda
akjam Opublikowano 11 Października 2012 Opublikowano 11 Października 2012 Co tam nieroby? Kupiłem już intercooler, turbo już przyszło. Zostało tylko jeszcze orurowanie i złączki. a jaki ma nr intercooler? Ja kupiłem uniwersalny IC o odpowiednich wymiarach. A po co potrzebujesz nr?no i Gulf poszoł do żyda Ileś zarobił?
krzysieksc83 Opublikowano 11 Października 2012 Opublikowano 11 Października 2012 zastanawiam się nad pewnym modem:decayed:
Miszka82 Opublikowano 11 Października 2012 Opublikowano 11 Października 2012 Co tam nieroby? Kupiłem już intercooler, turbo już przyszło. Zostało tylko jeszcze orurowanie i złączki. a jaki ma nr intercooler? Ja kupiłem uniwersalny IC o odpowiednich wymiarach. A po co potrzebujesz nr?no i Gulf poszoł do żyda Ileś zarobił? no wymianę pompowtrysków to na bank - choć nie wiadomo ile jeszcze pohulają bo u mnie śmigały niby padnięte już pół roku, myślę, że jak przyjdą mrozy nowy właściciel będzie miał inny problem k**wa chciałem być szczery ale jak pewnego dnia koleś przyjechał oglądać auto z W-wa i pod koniec dostał tel i mu ktoś powiedział że pompki są nie ten tego to byłem w szoku bo kolo chciał brać auto - oczywiście się nie przyznałem ale jak widać nawet na forum nie wolno być szczerym i c**j to pod tą sprzedaż Zolty_szalik- Moc jest z nami - YouTube
stanley Opublikowano 11 Października 2012 Opublikowano 11 Października 2012 aż mam smaka się napić... ...a w lodówce 500ml zmrożonej substancji z Finlandii
Miszka82 Opublikowano 11 Października 2012 Opublikowano 11 Października 2012 aż mam smaka się napić... ...a w lodówce 500ml zmrożonej substancji z Finlandii wal do ryja pod tą sprzedaż
pajda Opublikowano 11 Października 2012 Opublikowano 11 Października 2012 aż mam smaka się napić... ...a w lodówce 500ml zmrożonej substancji z Finlandii wal do ryja pod tą sprzedaż dobra kaj mom podjechać?
Rekomendowane odpowiedzi