Kędzior Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 gorzała za mną chodzi - YouTube :kox::kox::kox:
akjam Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 niepodoba mi sie wzor nie dziwie się:whistling: Witka chłopaki Siema! gorzała za mną chodzi - YouTube :kox::kox::kox: :naughty:
Kędzior Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 niepodoba mi sie wzor mi tez nie jak sie sprzeda to bede kombinowal inne a jak nie nom to niestety zostana
pajda Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 niepodoba mi sie wzor mi tez nie jak sie sprzeda to bede kombinowal inne a jak nie nom to niestety zostana a 18 czy 19 szukasz z oponami czy opony zostaja te co masz ?
Kędzior Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 chyba bym sie pokusil na 19, ale to zalezy od tego czy fele by sie sprzedaly, a jesli 18 to opony bym sobie wolal zostawic
Kędzior Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 ładuj 20 muhehe niema roznicy w jezdzie miedzy 17 a 20
Kędzior Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 a da sie zalozyc opone 18 na fele 20? :polew::polew::polew::polew::polew:
Miszka82 Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 a da sie zalozyc opone 18 na fele 20? :polew::polew::polew::polew::polew: da się tylko będziesz miał duży naciąg
Kędzior Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 a da sie zalozyc opone 18 na fele 20? :polew::polew::polew::polew::polew: da się tylko będziesz miał duży naciąg takie run flaty sie zrobia hehe mueheheheheh no mam takie opony na jeden, dwa sezony w zaleznosci od tego jak kto jezdzi wiec mi ich szkoda hehehehehehe :polew:
stanley Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 Miszka, apropo polifta, benzyna czy gnój ?
ucho.77 Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 panowie wybiera sie ktoś jutro na Gliwice??
stanley Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 panowie wybiera sie ktoś jutro na Gliwice?? ja muszę oddać zastępczaka, a w swoim logi porobić, wątpię żebym się wyrobił
addassko Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 panowie wybiera sie ktoś jutro na Gliwice?? ja muszę oddać zastępczaka, a w swoim logi porobić, wątpię żebym się wyrobił a ja jutro gokardami smigam
stanley Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 panowie wybiera sie ktoś jutro na Gliwice?? ja muszę oddać zastępczaka, a w swoim logi porobić, wątpię żebym się wyrobił a ja jutro gokardami smigam gdzie?
addassko Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 panowie wybiera sie ktoś jutro na Gliwice?? ja muszę oddać zastępczaka, a w swoim logi porobić, wątpię żebym się wyrobił a ja jutro gokardami smigam gdzie? 19 adrenalina mamy wynajete na godzinke
Rekomendowane odpowiedzi