diman Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 bo mi tu kozaczy że szkoda mi kasy na paliwo a sam w Gliwicach tego pyska nie pokazał :gwizdanie: jak by mi zmiana pasowała to bym wpadł ty to pucek kochany jestes teraz Ty się zakochałeś? pamiętaj że ja bawić się "kuleczkami" nie lubię spoko wiecej cie nie bede podrywal
Pucek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 bo mi tu kozaczy że szkoda mi kasy na paliwo a sam w Gliwicach tego pyska nie pokazał :gwizdanie: jak by mi zmiana pasowała to bym wpadł ty to pucek kochany jestes teraz Ty się zakochałeś? pamiętaj że ja bawić się "kuleczkami" nie lubię spoko wiecej cie nie bede podrywal po tym co powiedziałeś na spocie to teraz trochę się zastanawiam, czy dobrze zrobiłem montując Ci ten bi xenon bo mogło mnie coś niemiłego spotkać
diman Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 bo mi tu kozaczy że szkoda mi kasy na paliwo a sam w Gliwicach tego pyska nie pokazał :gwizdanie: jak by mi zmiana pasowała to bym wpadł ty to pucek kochany jestes teraz Ty się zakochałeś? pamiętaj że ja bawić się "kuleczkami" nie lubię spoko wiecej cie nie bede podrywal po tym co powiedziałeś na spocie to teraz trochę się zastanawiam, czy dobrze zrobiłem montując Ci ten bi xenon bo mogło mnie coś niemiłego spotkać spoko ja na sile nie biore wiec nic ci nie grozi [br]Dopisany: 24 Styczeń 2010, 23:05_________________________________________________ ahh i znowu po 4 trza wstawać to ty spadaj spac to tu jeszcze robisz potem to wypadki sa
Pucek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 ahh i znowu po 4 trza wstawać jak byś nie był waflem w robocie to byś nie musiał tak szybko wstawać tylko byś chodził na trzy zmiany :>
Kędzior Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 hehe no to jak mnie wyganiasz no to idę spać hehehe narka [br]Dopisany: 24 Styczeń 2010, 23:07_________________________________________________ ahh i znowu po 4 trza wstawać jak byś nie był waflem w robocie to byś nie musiał tak szybko wstawać tylko byś chodził na trzy zmiany :> nie jestem waflem i dlatego sobie sam wybieram na którą zmianę chodzę a nie rzucają mnie ze zmiany na zmianę hehe
Bulczas Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Ja w gliwicach nie byłem tylko w Knurowie. Niestety gdyby nie zmiany to pewnie bym cześciej odwiedział gliwice :gwizdanie: to wpadaj jak masz na rano ja przecież tak robię, bo też nie mam innej możliwości No tylko moja mi nie pozwala :polew: Narka Kędzior
Pucek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 jak chodzisz na zmiany to chodzisz non stop, nocka, na drugą i na rano, potem zaś nocka i tak dalej więc ja nie wiem o jakim rzucaniu na zmianach Ty mówisz...
diman Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 no prosze kedzior poszedl spac i watek umarl
Bulczas Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 no prosze kedzior poszedl spac i watek umarl Kędzior wstawaj potrzebujemy Cię :naughty:
diman Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 no prosze kedzior poszedl spac i watek umarl Kędzior wstawaj potrzebujemy Cię :naughty: zostaw go niech spi zaraz do roboty musi wstawac
Bulczas Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 no prosze kedzior poszedl spac i watek umarl Kędzior wstawaj potrzebujemy Cię :naughty: zostaw go niech spi zaraz do roboty musi wstawac Nie śmieję się bo tydzień temu też wstawałem podobnie
Pucek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 no prosze kedzior poszedl spac i watek umarl Kędzior wstawaj potrzebujemy Cię :naughty: kto go potrzebuje? na pewno nie ja
Bulczas Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 no prosze kedzior poszedl spac i watek umarl Kędzior wstawaj potrzebujemy Cię :naughty: kto go potrzebuje? na pewno nie ja To jutro się chłopak zamknie w sobie :polew:
Pucek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 no prosze kedzior poszedl spac i watek umarl Kędzior wstawaj potrzebujemy Cię :naughty: kto go potrzebuje? na pewno nie ja To jutro się chłopak zamknie w sobie :polew: teraz to już na bank nie przyjedzie do Gliwic
diman Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 co ty od niego chcesz przeciez to glowny spamer katowicki
Pucek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 co ty od niego chcesz przeciez to glowny spamer katowicki ma więcej koni od mojego APU a na poważnie to widziałem, nawet Króla wyprzedził :>
Bulczas Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 co ty od niego chcesz przeciez to glowny spamer katowicki Przecież zna się chyba na żartach i do nie weźmie sobie tego co mówimy do serca :gwizdanie:
diman Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 co ty od niego chcesz przeciez to glowny spamer katowicki Przecież zna się chyba na żartach i do nie weźmie sobie tego co mówimy do serca :gwizdanie: no nie wiem ale wole go bronic moze mi sie da jeszcze karnac tym swoim qwatro
Pucek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 co ty od niego chcesz przeciez to glowny spamer katowicki Przecież zna się chyba na żartach i do nie weźmie sobie tego co mówimy do serca :gwizdanie: no nie wiem ale wole go bronic moze mi sie da jeszcze karnac tym swoim qwatro no to się wygadałeś
Rekomendowane odpowiedzi