akjam Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 w ten kebabowy dzień Dziś już SCC więc nie wiem czy taki dobry kebab się tam znajdzie. Kto dziś wogóle planuje być?
stanley Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 pamiętajcie, że dzisiaj spot już jest w SCC ---------- Post dopisany at 10:37 ---------- Poprzedni post napisany at 10:37 ---------- w ten kebabowy dzień kebab też tam jest, aczkolwiek d*py nie urywa ( tak jak ten w SG )
addassko Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 :hi: DZIEKUJE jeszcze raz za wszystkie ŻYCZENIA :decayed: jasne ze bede na spocie
stanley Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 :hi: DZIEKUJE jeszcze raz za wszystkie ŻYCZENIA :decayed: i tak nie były szczere
Arturoo Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 pamiętajcie, że dzisiaj spot już jest w SCC ---------- Post dopisany at 10:37 ---------- Poprzedni post napisany at 10:37 ---------- w ten kebabowy dzień kebab też tam jest, aczkolwiek d*py nie urywa ( tak jak ten w SG ) to najpierw pojade na kebaba potem do Was na zielony parking
stanley Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 pamiętajcie, że dzisiaj spot już jest w SCC ---------- Post dopisany at 10:37 ---------- Poprzedni post napisany at 10:37 ---------- w ten kebabowy dzień kebab też tam jest, aczkolwiek d*py nie urywa ( tak jak ten w SG ) to najpierw pojade na kebaba potem do Was na zielony parking spryciarz ---------- Post dopisany at 13:01 ---------- Poprzedni post napisany at 12:46 ---------- może idziemy na mecz LM do Bierhalle ?
Kędzior Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 siemacie pamiętajcie, że dzisiaj spot już jest w SCC ---------- Post dopisany at 10:37 ---------- Poprzedni post napisany at 10:37 ---------- w ten kebabowy dzień kebab też tam jest, aczkolwiek d*py nie urywa ( tak jak ten w SG ) to najpierw pojade na kebaba potem do Was na zielony parking to wez mi tez jednego na wynos hehe
Miszka82 Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 siemacie pamiętajcie, że dzisiaj spot już jest w SCC ---------- Post dopisany at 10:37 ---------- Poprzedni post napisany at 10:37 ---------- w ten kebabowy dzień kebab też tam jest, aczkolwiek d*py nie urywa ( tak jak ten w SG ) to najpierw pojade na kebaba potem do Was na zielony parking to wez mi tez jednego na wynos hehe z dowozem do......Sosnowca ?
Kędzior Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 gon sie chocby h*j na huju to dzisiaj jestem
Arturoo Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 Do jakiego znowu sosnowca...??? Albo .uj trudno ale z dowozem to z 90 lekko bedzie ---------- Post dopisany at 14:05 ---------- Poprzedni post napisany at 14:04 ---------- gon sie chocby h*j na huju to dzisiaj jestem Ej no nie bądź taki.......żal Ci 90 na kebaba ?
Miszka82 Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 Do jakiego znowu sosnowca...???Albo .uj trudno ale z dowozem to z 90 lekko bedzie ---------- Post dopisany at 14:05 ---------- Poprzedni post napisany at 14:04 ---------- gon sie chocby h*j na huju to dzisiaj jestem Ej no nie bądź taki.......żal Ci 90 na kebaba ? to było do mnie
Rekomendowane odpowiedzi