pajda Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 fajna cena No cena fajna. Na forum jest trudno sprzedać zadbane autko w nieco większej niż na allegro przez forumowiczów a co dopiero przez handlarzy... Audi A4 quattro s-line navi 118tys km. (2745159590) - motoAllegro nie dosyć, że przebieg mały, to ku**s musiał cofnąć jeszcze te kilka tysięcy, bo te 118 to miała rok temu Na bank nie jeździ przez cały rok tylko stoi i serwisuje. to są handlorze, kupili i stoi cena chyba tam była wcześniej 44k czy jakoś tak, zmienili foty i wio I czekają już około roku na kupca. żydki muszą zarobić to jest auto gosposi księdza i tylko raz w tygodniu jeździ do sklepu po towar - dlatego taki przebieg słaby coś ten s-line zewnętrzny ??
stanley Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 przebieg jest mniej więcej jak w historii on-line, więc prawie się pokrywa cofnięty tylko kilka tysięcy
Miszka82 Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 słaby coś ten s-line zewnętrzny ?? zderzak przód
akjam Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 Zawsze to coś. Ja dzisiaj niestety nie dojadę na spociszona.
kamilus Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 Pany, oplaca sie tylni zderzak z dokladka parktronika polift za 200zl ?
kamilus Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 do B5tki oczywiscie.. mam wahania ;x i tak bede musial go malowac bo polift ma inny kod lakieru
Kędzior Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 tez sie nieznam na czesciach. juz po spocie reszta pojechala na kebaba
Bulczas Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 Pany, oplaca sie tylni zderzak z dokladka parktronika polift za 200zl ? Jak z czujnikami to sie oplaca jak bez to kupa
kamilus Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 mi wsumie nie chce sie bawic w instalacje tego bo sam nie ogarniam tematu i nie wiem nawet ile przy tym roboty poprostu podoba mi sie i chcialem miec z ta dokladka tylko czy cenowo sie kala
Bulczas Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 Ja kupiłem zderzak z dokładką za 70zł
kamilus Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 aha czyli wybiłes mi ten pomysł kupna z głowy xD edit: bulczas ty brales radio od Olafa ?
stanley Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 dwa zjadłem Za mnie też. no a Arturro zjadł za Adasssko
Rekomendowane odpowiedzi