Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Będę miał trochę czasu ... co można zobaczyć na południe od Tych ...

Myślałem do Wisły się wybrać i do czech po piwko ... koleś mówił coś by w stronę Żywca jechać i może słowacja :co:

Do Wisły możesz jechać i zobaczyć muzeum Adama Małysza i wjechać na jakąś górkę. :wink4::decayed: Po piffko na Słowacje też można jechać. :naughty:

P.S. Zapraszamy. :good:

P.S2. AUTKO ODEBRANE!!! :banan:W przyszłym tygodniu korekta i wio! :kox::naughty:

No to w ile koników celujesz :cool1:

200+ mam nadzieję. :wink::banan::kox:
:naughty: Miszki już chyba dziś nie ma bo odleciał... :whistling: do FR. :decayed:
  • Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18907

• Kędzior

14855

• Miszka82

14549

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Opublikowano

Tragedia!!! :polew::polew::polew::polew::polew: Rozjeb totalny z tymi zderzakami! :naughty::naughty:

Opublikowano

jak można zj***ć tak za***iste auto :facepalm::doh:

Opublikowano

Fantazje trzeba mieć. :decayed::grin:

Opublikowano

nie jest tak źle 2 razy barierki i dzwon i będzie normalne auto:grin:

Opublikowano
nie jest tak źle 2 razy barierki i dzwon i będzie normalne auto:grin:
:grin::grin::grin:
Opublikowano
Będę miał trochę czasu ... co można zobaczyć na południe od Tych ...

Myślałem do Wisły się wybrać i do czech po piwko ... koleś mówił coś by w stronę Żywca jechać i może słowacja :co:

Do Wisły możesz jechać i zobaczyć muzeum Adama Małysza i wjechać na jakąś górkę. :wink4::decayed: Po piffko na Słowacje też można jechać. :naughty:

P.S. Zapraszamy. :good:

P.S2. AUTKO ODEBRANE!!! :banan:W przyszłym tygodniu korekta i wio! :kox::naughty:

A kto to ku...wa Małysz ...:naughty::decayed:

to słowacy robią lepsze piwko niż czesi :doh::co:

Opublikowano

W Żywcu piffko po drodze na Słowacje. :naughty::naughty::naughty:

Opublikowano

Hehe byłem na Słowacji na wakacjach kupilem sobie piwko co się okazało pokazałem je słowakowi u którego mieszkaliśmy a on w śmiech , że kupiłem sobie "nie alkoholickie" :grin:

Edit :

Piwko piwko a kto będzie prowadził :naughty:

Opublikowano

Jakaś autostopowiczka. :decayed:

Opublikowano

Ooooooooo chyba , że tak :thumbup1:

A ja sobie czekam już 2 tygodnie na rameczki klubowe i musze coś zrobić z kierką oraz fotelem kierowcy bo jest wygryziony :grin: , a do kierownicy to mój ojciec ma dłonie jak papier ścierny i w dwa lata tak wytarł kierownice :facepalm:

Znajdę czas i muszę oddać to jakiegoś tapicera a fotele może nowe bo są naleśniki i jeszcze tak dojechane :confused4:

Opublikowano

Potrzebuje Panowie kupić akumulator. Gdzieś coś kiedyś widziałem jak ktoś coś wrzucał. :decayed:

Opublikowano

Ja mam w domu jakiś bo kupowałem sam nowy a okazało się , że starszy też nie był w aż tak złym stanie . Nie wiem może go wystarczy tylko naładować ale na zime to najlepiej nowy ja znalazłem na allegro podjechałem do Sosnowca i kupiłem .Zeszła zima -20 stopni i za pierwszym a furmanka stała prawie tydzień :kox::kox:

Opublikowano
Potrzebuje Panowie kupić akumulator. Gdzieś coś kiedyś widziałem jak ktoś coś wrzucał. :decayed:
jak stary to mam na zbyciu, jak nowy to w myslowicach maja dobre ceny, na allegro sa :wink:

tutaj przykladowa aukcja (w tamtym roku mieli najnizsze ceny) AKUMULATOR CENTRA FUTURA 60 Ah 60Ah 3 lata Gwaran. (2740473589) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Opublikowano

Nowocar. Części samochodowe, Mysłowice, Katowicka 8c sprawdź tutaj mają dobre ceny

---------- Post dopisany at 19:27 ---------- Poprzedni post napisany at 19:24 ----------

jak stary to mam na zbyciu, jak nowy to w myslowicach maja dobre ceny, na allegro sa :wink:

tutaj przykladowa aukcja (w tamtym roku mieli najnizsze ceny) AKUMULATOR CENTRA FUTURA 60 Ah 60Ah 3 lata Gwaran. (2740473589) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

he he widzę ze nie pierwszy to polecam -

Marecki tam kupował w zeszłym roku

Ja chyba też bede musiał kupić nowy aku :kwasny:

---------- Post dopisany at 19:32 ---------- Poprzedni post napisany at 19:27 ----------

AKUMULATOR BOSCH SILVER S5 74 AH 750A ŚLĄSK (2703259739) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

jak bym kupował to taki lepszy amperasz oraz prąd rozruchu

Opublikowano

tak w tamtym roku od nich bralem, moja tak samo, tylko my bralismy centre

---------- Post dopisany at 19:53 ---------- Poprzedni post napisany at 19:39 ----------

sucz :decayed: