akjam Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 Będę miał trochę czasu ... co można zobaczyć na południe od Tych ... Myślałem do Wisły się wybrać i do czech po piwko ... koleś mówił coś by w stronę Żywca jechać i może słowacja Do Wisły możesz jechać i zobaczyć muzeum Adama Małysza i wjechać na jakąś górkę. Po piffko na Słowacje też można jechać. P.S. Zapraszamy. P.S2. AUTKO ODEBRANE!!! :banan:W przyszłym tygodniu korekta i wio! No to w ile koników celujesz 200+ mam nadzieję. miszka znalazłem powóz dla ciebie żeby ci smutno nie było:naughty:Oferta - Audi A4 - Audi tuningowane przez niemiecka firme, gwintowane zawieszenie firmy koni. Alufelgi 18'. Navi w liczniku, kolorowy FIS. Dobre granie (o Miszki już chyba dziś nie ma bo odleciał... do FR.
pajda Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 miszka znalazłem powóz dla ciebie żeby ci smutno nie było:naughty:Oferta - Audi A4 - Audi tuningowane przez niemiecka firme, gwintowane zawieszenie firmy koni. Alufelgi 18'. Navi w liczniku, kolorowy FIS. Dobre granie (o ja pier**le ale wiocha
akjam Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 Tragedia!!! :polew::polew: Rozjeb totalny z tymi zderzakami! :naughty:
pajda Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 jak można zj***ć tak za***iste auto
krzysieksc83 Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 nie jest tak źle 2 razy barierki i dzwon i będzie normalne auto:grin:
akjam Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 nie jest tak źle 2 razy barierki i dzwon i będzie normalne auto:grin: :grin:
adadur Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 Będę miał trochę czasu ... co można zobaczyć na południe od Tych ...Myślałem do Wisły się wybrać i do czech po piwko ... koleś mówił coś by w stronę Żywca jechać i może słowacja Do Wisły możesz jechać i zobaczyć muzeum Adama Małysza i wjechać na jakąś górkę. Po piffko na Słowacje też można jechać. P.S. Zapraszamy. P.S2. AUTKO ODEBRANE!!! :banan:W przyszłym tygodniu korekta i wio! A kto to ku...wa Małysz ... to słowacy robią lepsze piwko niż czesi
akjam Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 W Żywcu piffko po drodze na Słowacje. :naughty:
Wandet15 Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 Hehe byłem na Słowacji na wakacjach kupilem sobie piwko co się okazało pokazałem je słowakowi u którego mieszkaliśmy a on w śmiech , że kupiłem sobie "nie alkoholickie" Edit : Piwko piwko a kto będzie prowadził
Wandet15 Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 Ooooooooo chyba , że tak A ja sobie czekam już 2 tygodnie na rameczki klubowe i musze coś zrobić z kierką oraz fotelem kierowcy bo jest wygryziony , a do kierownicy to mój ojciec ma dłonie jak papier ścierny i w dwa lata tak wytarł kierownice Znajdę czas i muszę oddać to jakiegoś tapicera a fotele może nowe bo są naleśniki i jeszcze tak dojechane
akjam Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 Potrzebuje Panowie kupić akumulator. Gdzieś coś kiedyś widziałem jak ktoś coś wrzucał.
Wandet15 Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 Ja mam w domu jakiś bo kupowałem sam nowy a okazało się , że starszy też nie był w aż tak złym stanie . Nie wiem może go wystarczy tylko naładować ale na zime to najlepiej nowy ja znalazłem na allegro podjechałem do Sosnowca i kupiłem .Zeszła zima -20 stopni i za pierwszym a furmanka stała prawie tydzień :kox:
Kędzior Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 Potrzebuje Panowie kupić akumulator. Gdzieś coś kiedyś widziałem jak ktoś coś wrzucał. jak stary to mam na zbyciu, jak nowy to w myslowicach maja dobre ceny, na allegro sa tutaj przykladowa aukcja (w tamtym roku mieli najnizsze ceny) AKUMULATOR CENTRA FUTURA 60 Ah 60Ah 3 lata Gwaran. (2740473589) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
pajda Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 Potrzebuje Panowie kupić akumulator. Gdzieś coś kiedyś widziałem jak ktoś coś wrzucał. Nowocar. Części samochodowe, Mysłowice, Katowicka 8c sprawdź tutaj mają dobre ceny ---------- Post dopisany at 19:27 ---------- Poprzedni post napisany at 19:24 ---------- Potrzebuje Panowie kupić akumulator. Gdzieś coś kiedyś widziałem jak ktoś coś wrzucał. jak stary to mam na zbyciu, jak nowy to w myslowicach maja dobre ceny, na allegro sa tutaj przykladowa aukcja (w tamtym roku mieli najnizsze ceny) AKUMULATOR CENTRA FUTURA 60 Ah 60Ah 3 lata Gwaran. (2740473589) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. he he widzę ze nie pierwszy to polecam - Marecki tam kupował w zeszłym roku Ja chyba też bede musiał kupić nowy aku ---------- Post dopisany at 19:32 ---------- Poprzedni post napisany at 19:27 ---------- AKUMULATOR BOSCH SILVER S5 74 AH 750A ŚLĄSK (2703259739) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. jak bym kupował to taki lepszy amperasz oraz prąd rozruchu
Kędzior Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 tak w tamtym roku od nich bralem, moja tak samo, tylko my bralismy centre ---------- Post dopisany at 19:53 ---------- Poprzedni post napisany at 19:39 ---------- sucz
egon47 Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 http://a4-klub.pl/konkurs-fotograficzny-najladniejsze-zdjecie-a4-120/listopad-najladniejsze-zdjecie-a4-forum-251079/ prosil bym o głos
Kędzior Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 http://a4-klub.pl/konkurs-fotograficzny-najladniejsze-zdjecie-a4-120/listopad-najladniejsze-zdjecie-a4-forum-251079/ prosil bym o głos nie i h*j
Rekomendowane odpowiedzi