Miszka82 Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 siema z FR Zostajesz tam? co najmniej do niedzieli ale tu mało audi jeździ same francuzy, do wieży ma 4 kilosy z hotelu jest git
Kędzior Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 przywiez mi kasztany z placu pigalle i bagietke :decayed: ---------- Post dopisany at 23:07 ---------- Poprzedni post napisany at 23:06 ---------- I walisz już pewnie WDE? Miszka wali ale francuzy :polew:
Miszka82 Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 lajtowo k**wa zawsze wszyscy mi mówili że w FR nie mówią po angielsku a mówią ---------- Post dopisany at 23:07 ---------- Poprzedni post napisany at 23:07 ---------- przywiez mi kasztany z placu pigalle i bagietke :decayed:---------- Post dopisany at 23:07 ---------- Poprzedni post napisany at 23:06 ---------- I walisz już pewnie WDE? Miszka wali ale francuzy :polew: chyba Ewalina ---------- Post dopisany at 23:08 ---------- Poprzedni post napisany at 23:07 ---------- dobra nara
akjam Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 przywiez mi kasztany z placu pigalle i bagietke :decayed:---------- Post dopisany at 23:07 ---------- Poprzedni post napisany at 23:06 ---------- I walisz już pewnie WDE? Miszka wali ale francuzy :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 lajtowo k**wa zawsze wszyscy mi mówili że w FR nie mówią po angielsku a mówią ---------- Post dopisany at 23:07 ---------- Poprzedni post napisany at 23:07 ---------- przywiez mi kasztany z placu pigalle i bagietke :decayed:---------- Post dopisany at 23:07 ---------- Poprzedni post napisany at 23:06 ---------- I walisz już pewnie WDE? Miszka wali ale francuzy :polew: chyba Ewalina ---------- Post dopisany at 23:08 ---------- Poprzedni post napisany at 23:07 ---------- dobra nara niezmieniaj tematu tylko pamietaj o kasztanach i bagietce
kamilus Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 :hi: Pany, auta nie mam dlugo nie orientuje sie w cenach czesci. Ile jest warta uzbrojona głowica do 1.9 AFN? Graci mi w garazu a na felgi by bylo
danielom Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 :hi:Pany, auta nie mam dlugo nie orientuje sie w cenach czesci. Ile jest warta uzbrojona głowica do 1.9 AFN? Graci mi w garazu a na felgi by bylo zalezy od stanu ale ok 400zl.
Arturoo Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 ja też ---------- Post dopisany at 06:50 ---------- Poprzedni post napisany at 00:15 ----------
Arturoo Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 bagietki z dżemikiem opędzlowane na śniadanko ??
Rekomendowane odpowiedzi