stanley Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 najbogatsi na tym forum, a kombinują gorzej niż my Kędzior My to tylko kombinujemy jak by tu na flaszkę skołować
akjam Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 :decayed: No to chyba będę musiał prosić Pajdę o przysługę. pajda, twój aku - wystawi przeze mnie w dziale sprzedam :polew::polew: akjam nie ma problemu, podwioze twój stary aku - może się okaże ze twój stary jest lepszy nie co od mojego starego i zrobię zamiane i odwioze moj, który w zasadzie po zamianie będzię twój Może być. :decayed: najbogatsi na tym forum, a kombinują gorzej niż my Kędzior My to tylko kombinujemy jak by tu na flaszkę skołować Ziarnko do ziarnka i uzbiera się FLASZKA!!!
Kędzior Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 najbogatsi na tym forum, a kombinują gorzej niż my Kędzior My to tylko kombinujemy jak by tu na flaszkę skołować naszym najwiekszym problemem a raczej problemami co do flaszki to nasze baby, na jedna polowke to sie jeszcze godza ale tak jak wiecej to juz zero wyrozumialosci
akjam Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 To rzeczywiście macie kape. Niz znaleźliście jeszcze żadnego sposobu?
stanley Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 najbogatsi na tym forum, a kombinują gorzej niż my Kędzior My to tylko kombinujemy jak by tu na flaszkę skołować naszym najwiekszym problemem a raczej problemami co do flaszki to nasze baby, na jedna polowke to sie jeszcze godza ale tak jak wiecej to juz zero wyrozumialosci chyba nie mówisz o mojej
akjam Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 :naughty: Kędzior mysłał, że weźmiesz to też na siebie. :naughty:
Kędzior Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 najbogatsi na tym forum, a kombinują gorzej niż my Kędzior My to tylko kombinujemy jak by tu na flaszkę skołować naszym najwiekszym problemem a raczej problemami co do flaszki to nasze baby, na jedna polowke to sie jeszcze godza ale tak jak wiecej to juz zero wyrozumialosci chyba nie mówisz o mojej po 0,7 to juz mi sie myli ktora jest czyja :grin:Akjam znalezlismy rozwiazanie kupujemy jedna flaszke litrowa
stanley Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 :naughty: Kędzior mysłał, że weźmiesz to też na siebie. :naughty: pewnie jak wychodzi ode mnie to idą liście
Kędzior Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 :naughty: Kędzior mysłał, że weźmiesz to też na siebie. :naughty: niechcialem z mojej robic takiego tyrana hehe :polew: ---------- Post dopisany at 23:23 ---------- Poprzedni post napisany at 23:22 ---------- :naughty: Kędzior mysłał, że weźmiesz to też na siebie. :naughty: pewnie jak wychodzi ode mnie to idą liście niepomagasz mi w ten sposob
stanley Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 :naughty: Kędzior mysłał, że weźmiesz to też na siebie. :naughty: niechcialem z mojej robic takiego tyrana hehe :polew: przecież Ewka jest spokojna i łagodna.... dopóki nie wk***imy jej rozchodniaczkami :polew:
Kędzior Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 :naughty: Kędzior mysłał, że weźmiesz to też na siebie. :naughty: niechcialem z mojej robic takiego tyrana hehe :polew: przecież Ewka jest spokojna i łagodna.... dopóki nie wk***imy jej rozchodniaczkami :polew: nom rozchodniaczki i high five :polew::polew:
akjam Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 najbogatsi na tym forum, a kombinują gorzej niż my Kędzior My to tylko kombinujemy jak by tu na flaszkę skołować naszym najwiekszym problemem a raczej problemami co do flaszki to nasze baby, na jedna polowke to sie jeszcze godza ale tak jak wiecej to juz zero wyrozumialosci chyba nie mówisz o mojej po 0,7 to juz mi sie myli ktora jest czyja :grin:Akjam znalezlismy rozwiazanie kupujemy jedna flaszke litrowa Wierzyłem w Was! :naughty: Kędzior mysłał, że weźmiesz to też na siebie. :naughty: niechcialem z mojej robic takiego tyrana hehe :polew: przecież Ewka jest spokojna i łagodna.... dopóki nie wk***imy jej rozchodniaczkami :polew: :naughty::naughty:Ze 3 godziny jeszcze schodzi... :decayed::decayed:
stanley Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 :naughty: Kędzior mysłał, że weźmiesz to też na siebie. :naughty: niechcialem z mojej robic takiego tyrana hehe :polew: przecież Ewka jest spokojna i łagodna.... dopóki nie wk***imy jej rozchodniaczkami :polew: nom rozchodniaczki i high five :polew::polew:http://1.media.collegehumor.cvcdn.com/22/11/731f76dd05eee09c04f5b8365f13770c-top-gun-high-five.gif dokładnie
stanley Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 Akjam, rekorde to mielismy w rezydencji Kędziora.Obiłem wszytskie ściany w przedpokoju+ high fivr itp, ale jak wracałem, to cały czas Baśkę pouczałem jak ma jechaći że ma się ścigać
akjam Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 Wiadomo! Wtedy się jes najlepszym kierowcą! Ale pytanie mam. Czy Twoja wie, że w lewą to cza jechać w lewą? Bo jak ja z Kachą ostatnio wracałem to jej mówię teraz w lewo a ona w prawo... :decayed::polew::polew:
stanley Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 http://media.rob.nu/wp-content/uploads/2010/02/high5.gif :naughty: Ty czarnuchu
Kędzior Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 Akjam, rekorde to mielismy w rezydencji Kędziora.Obiłem wszytskie ściany w przedpokoju+ high fivr itp, ale jak wracałem, to cały czas Baśkę pouczałem jak ma jechaći że ma się ścigać pamietam tylko pierwsze dwa rozchodniaczki
Rekomendowane odpowiedzi