stanley Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 Akjam, rekorde to mielismy w rezydencji Kędziora.Obiłem wszytskie ściany w przedpokoju+ high fivr itp, ale jak wracałem, to cały czas Baśkę pouczałem jak ma jechaći że ma się ścigać pamietam tylko pierwsze dwa rozchodniaczki dwa ostatnie czy pierwsze ?
akjam Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 Kędzior nie zgaduj! :decayed::decayed:
Kędzior Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 Kędzior nie zgaduj! :decayed::decayed:nawet niebede probowal
akjam Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 Godna postawa! :grin: ---------- Post dopisany at 23:41 ---------- Poprzedni post napisany at 23:37 ---------- Spiżdżam powoli chyba...
stanley Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 Godna postawa! :grin:---------- Post dopisany at 23:41 ---------- Poprzedni post napisany at 23:37 ---------- Spiżdżam powoli chyba... bajo, Akjam, jutro wyślę Ci maila ( po prostu zapomniałem) W dni robocze do godz 16, lepiej wysłać do mnie PW niż smsa
Kędzior Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 Wiadomo! Wtedy się jes najlepszym kierowcą! Ale pytanie mam. Czy Twoja wie, że w lewą to cza jechać w lewą? Bo jak ja z Kachą ostatnio wracałem to jej mówię teraz w lewo a ona w prawo... :decayed::polew::polew: Baby Sa Jakies Inne-najlepszy fragment;) - YouTube
akjam Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 Godna postawa! :grin:---------- Post dopisany at 23:41 ---------- Poprzedni post napisany at 23:37 ---------- Spiżdżam powoli chyba... bajo, Akjam, jutro wyślę Ci maila ( po prostu zapomniałem) W dni robocze do godz 16, lepiej wysłać do mnie PW niż smsa Zarejestrowalem. A tak to spoko bo się nie spieszy. Wiadomo! Wtedy się jes najlepszym kierowcą! Ale pytanie mam. Czy Twoja wie, że w lewą to cza jechać w lewą? Bo jak ja z Kachą ostatnio wracałem to jej mówię teraz w lewo a ona w prawo... :decayed::polew::polew: Baby Sa Jakies Inne-najlepszy fragment;) - YouTube to prawda, baby mylą strony
Kędzior Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 strony myla ale np w co byly ubrane 3 lata temu to pamietaja i inne hujowiny
Kędzior Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 No baby są jakieś inne! no sa hehe ok zdupiam spac
stanley Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 strony myla ale np w co byly ubrane 3 lata temu to pamietaja i inne hujowiny true ---------- Post dopisany at 23:59 ---------- Poprzedni post napisany at 23:58 ---------- No baby są jakieś inne! no sa hehe ok zdupiam spac idż bo nie wstaniesz do robo ---------- Post dopisany at 23:59 ---------- Poprzedni post napisany at 23:59 ---------- ja tez
akjam Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 ---------- Post dopisany 09-11-2012 at 00:00 ---------- Poprzedni post napisany 08-11-2012 at 23:59 ---------- Narta
Rekomendowane odpowiedzi