akjam Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 Misiek dowiedziałeś się coś? :wallbash:Zapomniałem! Już dzwonię.
stanley Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 Albo flaszka? okej PS. żartowałem
Kędzior Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 Albo flaszka? okej PS. żartowałem to o ktorej mam byc?
Kędzior Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 dzisiaj mi nie pasuje za pozno juz sie nastawilem
Kędzior Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 boli mnie głowa skad ja to znam :polew::polew:
Arturoo Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 dzisiaj mi nie pasuje za pozno juz sie nastawilem
akjam Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 boli mnie głowa skad ja to znam :polew::polew:Twoja Ci tak mówi często? :naughty:
Kędzior Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 boli mnie głowa skad ja to znam :polew::polew:Twoja Ci tak mówi często? :naughty: nom od 4tyg dzien w dzien :polew:
pajda Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 dzisiaj mi nie pasuje za pozno juz sie nastawilem co to za picie dzisaj, bez mnie ? nie ładnie tak kurna dziś rano aku mi siadło nie pierwszy raz w tym roku
stanley Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 dzisiaj mi nie pasuje za pozno juz sie nastawilem co to za picie dzisaj, bez mnie ? nie ładnie tak kurna dziś rano aku mi siadło nie pierwszy raz w tym roku nie ma żadnego picia, jutro rano muszę być monter
Rekomendowane odpowiedzi