stanley Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 nom to raczej wpadna ferodo to tylko klocki, kupuj jakieś firmowe i po sprawie ew ori z ASO
pajda Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 nom to raczej wpadna ferodo to tylko klocki, kupuj jakieś firmowe i po sprawie ew ori z ASO racja ori z aso badź ferodo jestem za ---------- Post dopisany at 14:19 ---------- Poprzedni post napisany at 14:12 ---------- ma ktoś kierownice pożyczyć na tydzień czasu? Mam z B7 tylko że bez poduchy spoko moze być bez, swoją chce wysłać do obszycia i potrzebuje na tydzień zeby jakos jezdzić Kiedy wysyłasz? Dziś jestem w Kato to możesz sobie podjechać. jeszcze nie wiem kiedy, narazie nic nie dogadane jest wiec spokojnie, najpierw zacząłem od rezerwowej kiery, jak dogadam termin wysyłki to sie do ciebie odezwe, bywasz na spotach - to bysmy sie na spocie spotkali Bywam, w Żorach czasem wpadnę do Kato albo Gliwic. jak ustale termin to sie odezwe i podjade do żor na spota
A4 Mario Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 Siema Po wizycie w Fashion House przeleciałem sie Paderewskiego ... :decayed::decayed::decayed::decayed:
Kędzior Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 czego szukales? ja dzisiaj za butami jezdzilem mialem jechac do FH ale odpuscilem i do M1 skoczylem
A4 Mario Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 czego szukales? ja dzisiaj za butami jezdzilem mialem jechac do FH ale odpuscilem i do M1 skoczylem Ja głównie za t-shirtami ...i sie obkupiłem w nike .. kupiłem 6 szt kazda po 40 zł ... moja tez jeden za 32 zł bluzy po 75 zł więc spoko
Kędzior Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 nom to ceny ok bede tam musial kiedy wyskoczyc na zakupy. a jakies promocyjne dni jakies byly czy standardowo?
stanley Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 przecież FH to sklep dla biedoków
A4 Mario Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 przecież FH to sklep dla biedoków Nooo lubie byc biednym i wydawac po 250 zł na zwykłe koszulki ... i obym był tak biedny zawsze ... :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew: ---------- Post dopisany at 20:09 ---------- Poprzedni post napisany at 20:08 ---------- nom to ceny ok bede tam musial kiedy wyskoczyc na zakupy. a jakies promocyjne dni jakies byly czy standardowo? Głównie Nike promocje i obniżki po 50 % a reszta sklepów promocje typu kup cos a druga rzecz za 50 %
Kędzior Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 pany wzialby ktos na wtorek kompa bo chicalem sprawdzic czarnulke
Arturoo Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 Nie. Mało tego ....nie bo nie i .uj
Polko_V Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 Nie. Mało tego ....nie bo nie i .uj takie odpowiedi zawsze najbardziej mi niszczyły system:polew:
Arturoo Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 Nie. Mało tego ....nie bo nie i .uj takie odpowiedi zawsze najbardziej mi niszczyły system:polew: Ucze sie od dziewczyn w robocie......to ich jedyny ,najczesciej uzywany ,najbardziej lubiany ,najlepszy do wytłumaczenie argument
A4 Mario Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 Podepnijcie Vaga dajcie naklejki i tyle go widzieli ...
Polko_V Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 to ja się chyba kolegowałem z chłopczycami:whistling: mnie to jakoś inaczej argumentowały...i nie mówię tu o wpierlolu:baseball:
Wandet15 Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 pany wzialby ktos na wtorek kompa bo chicalem sprawdzic czarnulke 2x :grin::grin:
Polko_V Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 Podepnijcie Vaga dajcie naklejki i tyle go widzieli ... apotem w wątku "widziany, widziana..." pstryknięte auto a nikt nie zna:decayed:
Wandet15 Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 pany wzialby ktos na wtorek kompa bo chicalem sprawdzic czarnulke 2x :grin::grin: Nie fajnie jak by ktoś tak na serio zabrał bo mam jakiś problem z heblami :wallbash: A Kędzior też by sobie sprawdził
Pucek Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 pany wzialby ktos na wtorek kompa bo chicalem sprawdzic czarnulke 2x :grin::grin: Nie fajnie jak by ktoś tak na serio zabrał bo mam jakiś problem z heblami :wallbash: A Kędzior też by sobie sprawdził Kupcie sobie na pół kabel :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi