Miszka82 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Ale Miszka optymista z Ciebie! no napisałem w najlepszym przypadku ---------- Post dopisany at 21:16 ---------- Poprzedni post napisany at 21:15 ---------- jutro w najlepszym przypadku o 23:20 klasyka samo życie co nie
Arturoo Opublikowano 30 Grudnia 2012 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Samo się otworzyło... jak Boga kocham :polew: dobre
Miszka82 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Opublikowano 30 Grudnia 2012 to wino które pije ma bardzo ciekawy bukiet
akjam Opublikowano 30 Grudnia 2012 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Co masz za winko? Do mnie babka od czasu do czasu jeździ z winami na degustace i oczywiście można kupić wino, których nie ma dystrybucji i powiem Ci, że też dobre winka do wyboru z Afryki, Węgier...
Arturoo Opublikowano 30 Grudnia 2012 Opublikowano 30 Grudnia 2012 to wino które pije ma bardzo ciekawy bukiet Widzę ,że Marek Konrad na nauki do Ciebie jeździł
Miszka82 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Opublikowano 30 Grudnia 2012 czerwone, półsłodkie Kadarka nie znam się czy to dobre czy nie - ważne, że jest dużo btw słyszałem już od kilku osób, że w biedronce mają dobre wina w za***istych cenach gdzie wino np: za 20 w Biedrze w Świecie Win jest po 60 -70 zł ---------- Post dopisany at 21:32 ---------- Poprzedni post napisany at 21:31 ---------- to wino które pije ma bardzo ciekawy bukiet Widzę ,że Marek Konrad na nauki do Ciebie jeździł jestem kustoszem smaku
Arturoo Opublikowano 30 Grudnia 2012 Opublikowano 30 Grudnia 2012 W Żabce też nieraz można trafić na b.dobre ceny....ale to jest dyskont stanley'a i pewnie jest bardziej na bieżąco ode mnie
stanley Opublikowano 30 Grudnia 2012 Opublikowano 30 Grudnia 2012 czerwone, półsłodkie Kadarka nie znam się czy to dobre czy nie - ważne, że jest dużo btw słyszałem już od kilku osób, że w biedronce mają dobre wina w za***istych cenach gdzie wino np: za 20 w Biedrze w Świecie Win jest po 60 -70 zł ---------- Post dopisany at 21:32 ---------- Poprzedni post napisany at 21:31 ---------- to wino które pije ma bardzo ciekawy bukiet Widzę ,że Marek Konrad na nauki do Ciebie jeździł jestem kustoszem smaku Choć nie pijam wina, wiem, że Kadarka jest spoko.... Też to słyszałem o winach z biedornki ---------- Post dopisany at 21:36 ---------- Poprzedni post napisany at 21:36 ---------- W Żabce też nieraz można trafić na b.dobre ceny....ale to jest dyskont stanley'a i pewnie jest bardziej na bieżąco ode mnie chociaż u mnie w żabce jestem "KIMŚ" ---------- Post dopisany at 21:37 ---------- Poprzedni post napisany at 21:36 ---------- wiem co Pajda robi na sylwka zdradź nam tą tajemnicę..... PS. Ja będę w Tychach
Arturoo Opublikowano 30 Grudnia 2012 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Kadarka jest ok ....,a już litrowa bankowo
Miszka82 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Ponoć siedzi na chacie i wali do ryja, kupił 1l tej Finki co pisałeś, czeka do północy wciska enter w dziale moja a4 b6 i idzie spać kaj do Tychów jedziesz - ja do Miko lecę
Arturoo Opublikowano 30 Grudnia 2012 Opublikowano 30 Grudnia 2012 chociaż u mnie w żabce jestem "KIMŚ"
stanley Opublikowano 30 Grudnia 2012 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Ponoć siedzi na chacie i wali do ryja, kupił 1l tej Finki co pisałeś, czeka do północy wciska enter w dziale moja a4 b6 i idzie spać kaj do Tychów jedziesz - ja do Miko lecę chyba gdzieś na osiedle D, więc nawet niedaleko od CIebie
akjam Opublikowano 30 Grudnia 2012 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Ponoć siedzi na chacie i wali do ryja, kupił 1l tej Finki co pisałeś, czeka do północy wciska enter w dziale moja a4 b6 i idzie spać kaj do Tychów jedziesz - ja do Miko lecę Oby dotrwał do północy.
Rekomendowane odpowiedzi