Miszka82 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Ponoć siedzi na chacie i wali do ryja, kupił 1l tej Finki co pisałeś, czeka do północy wciska enter w dziale moja a4 b6 i idzie spać kaj do Tychów jedziesz - ja do Miko lecę chyba gdzieś na osiedle D, więc nawet niedaleko od CIebie tu u nas na wsi to wszędzie blysko
stanley Opublikowano 30 Grudnia 2012 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Ponoć siedzi na chacie i wali do ryja, kupił 1l tej Finki co pisałeś, czeka do północy wciska enter w dziale moja a4 b6 i idzie spać kaj do Tychów jedziesz - ja do Miko lecę chyba gdzieś na osiedle D, więc nawet niedaleko od CIebie tu u nas na wsi to wszędzie blysko dowiedziałem się, ul. Dąbrowskiego, więc kawałek drogi jest ---------- Post dopisany at 22:05 ---------- Poprzedni post napisany at 22:03 ---------- Łowcy B 14 Mazurska Noc Kabaretowa Mrągowo 2012 - YouTube
Miszka82 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Ponoć siedzi na chacie i wali do ryja, kupił 1l tej Finki co pisałeś, czeka do północy wciska enter w dziale moja a4 b6 i idzie spać kaj do Tychów jedziesz - ja do Miko lecę chyba gdzieś na osiedle D, więc nawet niedaleko od CIebie tu u nas na wsi to wszędzie blysko dowiedziałem się, ul. Dąbrowskiego, więc kawałek drogi jest z buta jakieś 15 min max
ucho.77 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Ponoć siedzi na chacie i wali do ryja, kupił 1l tej Finki co pisałeś, czeka do północy wciska enter w dziale moja a4 b6 i idzie spać kaj do Tychów jedziesz - ja do Miko lecę chyba gdzieś na osiedle D, więc nawet niedaleko od CIebie tu u nas na wsi to wszędzie blysko dowiedziałem się, ul. Dąbrowskiego, więc kawałek drogi jest ---------- Post dopisany at 22:05 ---------- Poprzedni post napisany at 22:03 ---------- Łowcy B 14 Mazurska Noc Kabaretowa Mrągowo 2012 - YouTube niewielki kawałek ---------- Post dopisany at 22:08 ---------- Poprzedni post napisany at 22:06 ---------- miszka przesadzasz w tym czasie to jeszcze browca wypije
stanley Opublikowano 30 Grudnia 2012 Opublikowano 30 Grudnia 2012 miszkałem kiedyś w Tychać, na ul. Dębowej
Arturoo Opublikowano 30 Grudnia 2012 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Ponoć siedzi na chacie i wali do ryja, kupił 1l tej Finki co pisałeś, czeka do północy wciska enter w dziale moja a4 b6 i idzie spać kaj do Tychów jedziesz - ja do Miko lecę chyba gdzieś na osiedle D, więc nawet niedaleko od CIebie tu u nas na wsi to wszędzie blysko dowiedziałem się, ul. Dąbrowskiego, więc kawałek drogi jest ---------- Post dopisany at 22:05 ---------- Poprzedni post napisany at 22:03 ---------- Łowcy B 14 Mazurska Noc Kabaretowa Mrągowo 2012 - YouTube Zayebiste....u szfagra na grilu podobnie pion trzymałem
Miszka82 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Ucho napisałech max 15min kolejny który czyta bez zrozumienia
stanley Opublikowano 30 Grudnia 2012 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Jest jakiś film w TV teraz? nic ciekawego nie ma
Miszka82 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Opublikowano 30 Grudnia 2012 ja wczoraj oglądałem Prawnika z Lincolna - dobry
Kędzior Opublikowano 30 Grudnia 2012 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Jest jakiś film w TV teraz? za to na necie duzo ciekawych hehehehe
pajda Opublikowano 30 Grudnia 2012 Opublikowano 30 Grudnia 2012 ja wczoraj oglądałem Prawnika z Lincolna - dobry dobry film, ogladałem ---------- Post dopisany at 22:32 ---------- Poprzedni post napisany at 22:32 ---------- Ponoć siedzi na chacie i wali do ryja, kupił 1l tej Finki co pisałeś, czeka do północy wciska enter w dziale moja a4 b6 i idzie spać kaj do Tychów jedziesz - ja do Miko lecę kurde przejrzałeś mnie ....
Rekomendowane odpowiedzi