pajda Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 to kto jeszcze dzis jedzie poza dimanem krzyskiem i pajda no zgłaszać się? bo nie wiem czy sie wybierać czy se piwo otworzyć, kino czynne wieć parking powinien być otwarty, ale czy kebab bedzię otwarty?
stanley Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 najlepszego wszystkim siema padre jak głowa boli odczuwam jakiś dyskomfort, trochę tej finki wczoraj poszło ale co zawitasz na SCC dzisiaj ?? mogę mieć kłopoty z dotarciem
pajda Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 najlepszego wszystkim siema padre jak głowa boli odczuwam jakiś dyskomfort, trochę tej finki wczoraj poszło ale co zawitasz na SCC dzisiaj ?? mogę mieć kłopoty z dotarciem o tej porze, nie żartuj na piechote zajdziesz:decayed: moge podjechać po Ciebie
krzysieksc83 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 to może od razu pod kebabem:naughty:
akjam Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 No może od razu pod kebabem? Tylko czy będzie czynny?
H4mm3R Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Dzwoncie do kebaba bo też bym wszamał
pajda Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 dzwoniłem do kebaba otwarte Restauracja Petra, Katowice - Gastronauci.pl
diman Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 nie róbcie kombinacji wpadamy na SCC zbierzemy się wszyscy i pojedziemy na kebaba bo każdy podjeżdża na inną godzinę i będziemy potem tam sterczeć i marznąc
akjam Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 dzwoniłem do kebaba otwarte Restauracja Petra, Katowice - Gastronauci.pl Ty to umisz wszystko załatwić. nie róbcie kombinacji wpadamy na SCC zbierzemy się wszyscy i pojedziemy na kebaba bo każdy podjeżdża na inną godzinę i będziemy potem tam sterczeć i marznąc Ja jeszcze nie wiem czy się ogarnę w robo.
diman Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 dzwoniłem do kebaba otwarte Restauracja Petra, Katowice - Gastronauci.pl Ty to umisz wszystko załatwić. nie róbcie kombinacji wpadamy na SCC zbierzemy się wszyscy i pojedziemy na kebaba bo każdy podjeżdża na inną godzinę i będziemy potem tam sterczeć i marznąc Ja jeszcze nie wiem czy się ogarnę w robo. gaś tam te światło na tym dworcu i dawaj do silesii
akjam Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Ona tańczy dla mnie na Brooklynie - YouTube
oprych Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Ja będę a czy Sylwia pojedzie ze mną to się okaże w praniu
Miszka82 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 "Ona tańczy dla mnie" Pogoń - Legia na trybunach - YouTube
oprych Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Ona tańczy dla mnie na Brooklynie - YouTube no van dam pokazał jak się tańczy
akjam Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Ona tańczy dla mnie na Brooklynie - YouTube no van dam pokazał jak się tańczy Szpaaty wali jak chooj...
Rekomendowane odpowiedzi