danielom Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Z czym się nie zgadzasz, że 2.5 nie jest tanie w naprawach? Nie, z tym że tylko 2.5 tdi. Kazdy tdi kosztuje swoje, wiem po sobie, szczegolnie jak sie kupuje auto, ktore ma juz nascie lat i set tysiecy przejechane. No spoko, ale nie powiesz mi że benzynka jest tańsza. Oczywiscie ze tak, mowimy o naprawach a nie o eksploatacji Głupi termostat do benzynki to 250zl, swego czasu zamawialem części do 2litrowej benzynki i tanie to to nie było... Porownaj najczestsze problemy jak np turbo, wtryski, pompa, pompki, dwumas, egr, dolot Wszystko kosztuje wiecej, nie liczac spalania. Cycu ochłoń ....boś się napiął jak jasny gwint.......wpadnij na szklaneczkę kiedy ,a nie się spinasz całkiem niepotrzebnie wszystko co jeździ się psuje ....życie Ostatnio mam wstret do tego trunku zmieniajac temat musisz wpaść ...może wstręt przejdzie Za miesiac
H4mm3R Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Atmosfera napięta jak plała na żuku Co to plała To czego cesaroki nie mają kuźwa, Ty masz jakiś swój język, jesteśmy w Polsce i obowiązuje polski Na Śląsku piczo http://www.rudaslaska.pl/slasko-godka/plala/
Arturoo Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Jest co raz lepiej. coraz więcej wlane mają wszyscy
tomaszstn Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Raczej prawie 2 miechy jeszcze ---------- Post dopisany at 02:09 ---------- Poprzedni post napisany at 02:07 ---------- Atmosfera napięta jak plała na żuku Co to plała To czego cesaroki nie mają kuźwa, Ty masz jakiś swój język, jesteśmy w Polsce i obowiązuje polski Na Śląsku piczo Ruda Śląska ť plała To pisz tak abym zrozumiał a nie dodatkowo z translatorem jeszcze siedział ---------- Post dopisany at 02:09 ---------- Poprzedni post napisany at 02:09 ---------- Jest co raz lepiej. coraz więcej wlane mają wszyscy No, sama woda, Kinga
Arturoo Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Artur jak zapraszasz na szklaneczkę to ja chętny adres na pw
akjam Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Jest co raz lepiej. coraz więcej wlane mają wszyscy Ja mam coraz mniej i więcej nie mam. :decayed::decayed:
H4mm3R Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Raczej prawie 2 miechy jeszcze Tomek gdzieś czytałem że ostatnio na kebabie jak byłem, to byłeś z synem, a ja kurna myślałem że to Twój brat...
tomaszstn Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Artur jak zapraszasz na szklaneczkę to ja chętny adres na pw Mam w navi
Arturoo Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Jest co raz lepiej. coraz więcej wlane mają wszyscy No, sama woda, Kinga
tomaszstn Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Raczej prawie 2 miechy jeszcze Tomek gdzieś czytałem że ostatnio na kebabie jak byłem, to byłeś z synem, a ja kurna myślałem że to Twój brat... To niby że ja tak młodo wyglądam
tomaszstn Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Spadam cos odespac olej to, szkoda nocy marnować
H4mm3R Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Raczej prawie 2 miechy jeszcze Tomek gdzieś czytałem że ostatnio na kebabie jak byłem, to byłeś z synem, a ja kurna myślałem że to Twój brat... To niby że ja tak młodo wyglądam Nie, Ty to stary piernik jesteś i juz Ci dwa razy z d*py huba wycinali
tomaszstn Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Raczej prawie 2 miechy jeszcze Tomek gdzieś czytałem że ostatnio na kebabie jak byłem, to byłeś z synem, a ja kurna myślałem że to Twój brat... To niby że ja tak młodo wyglądam Nie, Ty to stary piernik jesteś i juz Ci dwa razy z d*py huba wycinali Tak, ja nie Przemo że lubię pałki z drzazgami, w sumie to obaj coś tam w d... mieliście, ja nie z takich
Arturoo Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Jest co raz lepiej. coraz więcej wlane mają wszyscy Ja mam coraz mniej i więcej nie mam. :decayed::decayed: serducho mi się kroi jak tak piszesz....mi na 2-3 driny zostało ....dziękować Bogu
tomaszstn Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Jest co raz lepiej. coraz więcej wlane mają wszyscy Ja mam coraz mniej i więcej nie mam. :decayed::decayed: serducho mi się kroi jak tak piszesz....mi na 2-3 driny zostało ....dziękować Bogu Zazdroszczę
H4mm3R Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Raczej prawie 2 miechy jeszcze Tomek gdzieś czytałem że ostatnio na kebabie jak byłem, to byłeś z synem, a ja kurna myślałem że to Twój brat... To niby że ja tak młodo wyglądam Nie, Ty to stary piernik jesteś i juz Ci dwa razy z d*py huba wycinali Tak, ja nie Przemo że lubię pałki z drzazgami, w sumie to obaj coś tam w d... mieliście, ja nie z takich Znowu mam Ci link podać co to huba
Arturoo Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Raczej prawie 2 miechy jeszcze Tomek gdzieś czytałem że ostatnio na kebabie jak byłem, to byłeś z synem, a ja kurna myślałem że to Twój brat... To niby że ja tak młodo wyglądam Nie, Ty to stary piernik jesteś i juz Ci dwa razy z d*py huba wycinali jak hub wpadnie to się dowiesz za co on Cię szanuje :polew::polew:
tomaszstn Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Raczej prawie 2 miechy jeszcze Tomek gdzieś czytałem że ostatnio na kebabie jak byłem, to byłeś z synem, a ja kurna myślałem że to Twój brat... To niby że ja tak młodo wyglądam Nie, Ty to stary piernik jesteś i juz Ci dwa razy z d*py huba wycinali Tak, ja nie Przemo że lubię pałki z drzazgami, w sumie to obaj coś tam w d... mieliście, ja nie z takich Znowu mam Ci link podać co to huba Raczej nie bo te Twoje linki mi w pracy nie działają a w domu to strach patrzeć
H4mm3R Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Raczej prawie 2 miechy jeszcze Tomek gdzieś czytałem że ostatnio na kebabie jak byłem, to byłeś z synem, a ja kurna myślałem że to Twój brat... To niby że ja tak młodo wyglądam Nie, Ty to stary piernik jesteś i juz Ci dwa razy z d*py huba wycinali jak hub wpadnie to się dowiesz za co on Cię szanuje :polew::polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi