stanley Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 ich śmiech oznacza strach :naughty: [br]Dopisany: 27 Styczeń 2010, 19:28_________________________________________________idę się trochę położyć co ty gadasz..... hehe
egon47 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Siema pisze na prv mam jedno miesce na ogolny jutro chce zaliczke placic
stanley Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Siema pisze na prv mam jedno miesce na ogolny jutro chce zaliczke placic KĘDZIOR wpisuj się
Kędzior Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Siema pisze na prv mam jedno miesce na ogolny jutro chce zaliczke placic KĘDZIOR wpisuj się napisałem do Egona ale nic mi nieodpisał
SoMeS Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Siema pisze na prv mam jedno miesce na ogolny jutro chce zaliczke placic KĘDZIOR wpisuj się napisałem do Egona ale nic mi nieodpisał c**j że miał to miejsce dla mnie trzymać :gwizdanie: ale dobra leje na to
Kędzior Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Siema pisze na prv mam jedno miesce na ogolny jutro chce zaliczke placic KĘDZIOR wpisuj się napisałem do Egona ale nic mi nieodpisał ch***j że miał to miejsce dla mnie trzymać :gwizdanie: ale dobra leje na to nom to pisz do niego bo też pamiętam że tak mówiłeś, dopiero ja za ciebie miałem wskakiwać gdybyś ty niejechał
stanley Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Siema pisze na prv mam jedno miesce na ogolny jutro chce zaliczke placic KĘDZIOR wpisuj się napisałem do Egona ale nic mi nieodpisał ch***j że miał to miejsce dla mnie trzymać :gwizdanie: ale dobra leje na to nom to pisz do niego bo też pamiętam że tak mówiłeś, dopiero ja za ciebie miałem wskakiwać gdybyś ty niejechał
SoMeS Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 dobra Kędzior wpisz się wyjebane mam na to kto coś pije?
stanley Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 jak Stanley od stresowujesz się żywiec
SoMeS Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 jak Stanley od stresowujesz się żywiec lech
Kędzior Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 jak Stanley od stresowujesz się żywiec lech mleko nie no Somes gadka byla taka ze ty wchodzisz i dopiero jak cos ja więc tego się trzymamy, niebede ci miejsca podpiepszal jak miales zaklepane :>
SoMeS Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 no właśnie o to chodziło że miał wziąść dwa a jedno przetrzymać dla mnie bo ja nie jestem pewny czy będę jechał...
stanley Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 jak Stanley od stresowujesz się żywiec lech cheers
Kędzior Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 no właśnie o to chodziło że miał wziąść dwa a jedno przetrzymać dla mnie bo ja nie jestem pewny czy będę jechał... wiem tak bylo gadane noi tego sie trzymamy Co tam u Was słychować? nom a co może byc alkohol się leje u mnie akurat mleko hehe ale tez luz bo 3,2% hehehe
stanley Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 mnie to wcale nie wkur...wia że forum czasem nie chodzi
Kędzior Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 mnie to wcale nie wkur...wia że forum czasem nie chodzi nom mnie też wcale niejestem od niego uzależniony :gwizdanie:
akjam Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 No coś Miron narozrabiał... :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi