akjam Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Miszka82 coś nie widu nie słychu tego nabytku twojego, a kręciłem sie dzisiaj w okolicach bo dziś od rana byłem w Kato a później w garażu Coś rezał?
Miszka82 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Miszka82 coś nie widu nie słychu tego nabytku twojego, a kręciłem sie dzisiaj w okolicach bo dziś od rana byłem w Kato a później w garażu Coś rezał? koła przeciepłech na zimówki bo się jeździć nie dało na letniakach
ucho.77 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 ale z nowych klubowych to mamy jeszcze jedno nowe b6 na tychach
akjam Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Miszka82 coś nie widu nie słychu tego nabytku twojego, a kręciłem sie dzisiaj w okolicach bo dziś od rana byłem w Kato a później w garażu Coś rezał? koła przeciepłech na zimówki bo się jeździć nie dało na letniakach Też muszę wreszcie to zrobić...
turzol Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 ale z nowych klubowych to mamy jeszcze jedno nowe b6 na tychach a ile jest w sumie?
stanley Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Pany, felga 18" 8J ET 48 wchodzi do B5 bez problemu? oczywiście opona 235/40, no chyba ze 225/40 Jakiej felgi szukasz albo już masz na oku? nie mam nic sprecyzowanego, chciałem łyknąć właśnie te flaty co były wystawione, ale ktoś był szybszy
pajda Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Pany, felga 18" 8J ET 48 wchodzi do B5 bez problemu? oczywiście opona 235/40, no chyba ze 225/40 Jakiej felgi szukasz albo już masz na oku? zapodaj linka?? poka, poka cos tam wymyslił?
Polko_V Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Miszka82 coś nie widu nie słychu tego nabytku twojego, a kręciłem sie dzisiaj w okolicach bo dziś od rana byłem w Kato a później w garażu Coś rezał? koła przeciepłech na zimówki bo się jeździć nie dało na letniakach Też muszę wreszcie to zrobić... czyżby śnieg spadł "mysli:
Kuna Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Grzesiu a ty co rewir zmieniłeś a Ty co ty tu curva robisz... a mnie się czepiasz ---------- Post dopisany at 21:37 ---------- Poprzedni post napisany at 21:36 ---------- Szpieguje i szukam nowych dłużników a co Ty na nowe audi chcesz narobić?? Tak Oferta - Audi RS5 - AUDI RS5 4.2 V8 450 KM QUATTRO KOLOR BIAŁY PERŁOWY CZARNA SKÓRA ŁĄCZONA Z ALCANTARĄ FOTELE SPORTOWE RS ELEKTRYCZNE FOTELE Audi A4 S4 RS4 340PS tuning / S-line Air ride (2911190067) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Bulczas Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Miszka graty fury. Kuźwa może uda mi się zawitać na spota w końcu chociaż pewnie znowu mi doj**ią roboty
ucho.77 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 ale z nowych klubowych to mamy jeszcze jedno nowe b6 na tychach a ile jest w sumie? nika,miszka, turzol,ja,i jeszcze 2 sedany czarne widziałem
Polko_V Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Pany, felga 18" 8J ET 48 wchodzi do B5 bez problemu? oczywiście opona 235/40, no chyba ze 225/40 Jakiej felgi szukasz albo już masz na oku? nie mam nic sprecyzowanego, chciałem łyknąć właśnie te flaty co były wystawione, ale ktoś był szybszy zobacz jak mniej więcej na Twojej by to wyglądało:wink:
stanley Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 od nowego roku tu wszyscy ostro razaja ja zacząłem od foteli...na wiosnę turbo BRD, fmic, programik i parę jeszcze bzdetów:decayed: To ja już te bzdety mam za sobą. ale wiesz ja ma tylko b5 a tu to będzie raczej robiło robotęa właśnie powiedzcie mi ile uda mi się wyksztusić z 1.9 PD przy tym zestawie ?? a wtryski ?
Polko_V Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Grzesiu a ty co rewir zmieniłeś a Ty co ty tu curva robisz... a mnie się czepiasz ---------- Post dopisany at 21:37 ---------- Poprzedni post napisany at 21:36 ---------- Szpieguje i szukam nowych dłużników a co Ty na nowe audi chcesz narobić?? Tak Oferta - Audi RS5 - AUDI RS5 4.2 V8 450 KM QUATTRO KOLOR BIAŁY PERŁOWY CZARNA SKÓRA ŁĄCZONA Z ALCANTARĄ FOTELE SPORTOWE RS ELEKTRYCZNE FOTELE Audi A4 S4 RS4 340PS tuning / S-line Air ride (2911190067) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. jak dla mnie ta druga starsza... ale te a5 pfu....rs5:wink: ---------- Post dopisany at 21:58 ---------- Poprzedni post napisany at 21:57 ---------- od nowego roku tu wszyscy ostro razaja ja zacząłem od foteli...na wiosnę turbo BRD, fmic, programik i parę jeszcze bzdetów:decayed: To ja już te bzdety mam za sobą. ale wiesz ja ma tylko b5 a tu to będzie raczej robiło robotęa właśnie powiedzcie mi ile uda mi się wyksztusić z 1.9 PD przy tym zestawie ?? a wtryski ? a jakie byś mi radził ?? bo to mnie dalej niż 170KM nie puści co?!
tomaszstn Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Stasiu jednak wolałby tą: Oferta - Audi A4 - AUTO świeżo SPROWADZONE Z NIEMIEC OD NAPRAWDĘ DBAJOCEGO O AUTO WŁAŚCICIELA, AUDI W NAJBOGATSZEJ I UNIKATOWEJ WERSJI. FULL FUUL S-L
stanley Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Grzesiu a ty co rewir zmieniłeś a Ty co ty tu curva robisz... a mnie się czepiasz ---------- Post dopisany at 21:37 ---------- Poprzedni post napisany at 21:36 ---------- Szpieguje i szukam nowych dłużników a co Ty na nowe audi chcesz narobić?? Tak Oferta - Audi RS5 - AUDI RS5 4.2 V8 450 KM QUATTRO KOLOR BIAŁY PERŁOWY CZARNA SKÓRA ŁĄCZONA Z ALCANTARĄ FOTELE SPORTOWE RS ELEKTRYCZNE FOTELE Audi A4 S4 RS4 340PS tuning / S-line Air ride (2911190067) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. jak dla mnie ta druga starsza... ale te a5 pfu....rs5:wink: ---------- Post dopisany at 21:58 ---------- Poprzedni post napisany at 21:57 ---------- od nowego roku tu wszyscy ostro razaja ja zacząłem od foteli...na wiosnę turbo BRD, fmic, programik i parę jeszcze bzdetów:decayed: To ja już te bzdety mam za sobą. ale wiesz ja ma tylko b5 a tu to będzie raczej robiło robotęa właśnie powiedzcie mi ile uda mi się wyksztusić z 1.9 PD przy tym zestawie ?? a wtryski ? a jakie byś mi radził ?? bo to mnie dalej niż 170KM nie puści co?! w granicach 170 pewnie by było, jakby były lepsze wtryski to moze te 15KM było by więcej 216, ARL Ja stwierdziłem 2 lata temu, że nie warto płacić 4000-5000zł żeby mieć 20-30KM więcej
Miszka82 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 stasiu jednak wolałby tą:oferta - audi a4 - auto świeżo sprowadzone z niemiec od naprawdę dbajocego o auto właściciela, audi w najbogatszej i unikatowej wersji. Full fuul s-l bierz ! ! !
stanley Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Pany, felga 18" 8J ET 48 wchodzi do B5 bez problemu? oczywiście opona 235/40, no chyba ze 225/40 Jakiej felgi szukasz albo już masz na oku? nie mam nic sprecyzowanego, chciałem łyknąć właśnie te flaty co były wystawione, ale ktoś był szybszy http://s1.postimage.org/i6sx1b72z/16052012215.jpg zobacz jak mniej więcej na Twojej by to wyglądało:wink: tylko 3cm wyżej
tomaszstn Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 stasiu jednak wolałby tą:oferta - audi a4 - auto świeżo sprowadzone z niemiec od naprawdę dbajocego o auto właściciela, audi w najbogatszej i unikatowej wersji. Full fuul s-l bierz ! ! ! Tyś je dupny, wszystko brać
Rekomendowane odpowiedzi