Bulczas Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 noooo i zaś wachlowanie nie lubisz ruszac galka
akjam Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 obczaiłem że nawet pompowanie jest czy coś takiego, takie kółko z mniejszymi kółeczkami i się pompą plecy - jeden minus u kierowcy to nie działa ---------- Post dopisany at 16:53 ---------- Poprzedni post napisany at 16:52 ---------- niezły wypas mi się trafił Elektryka lędźwi. Dobra wiadomość jest taka, że jakbyś chciał kiedyś wrzucić (jak dużo wody upłynie w Wiśle) elektrycznie sterowane fotele to P&P. Wkładasz i działają. :naughty:A jak tego nie ma to trzeba rezać wiązki. Także jest plus.
Miszka82 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 obczaiłem że nawet pompowanie jest czy coś takiego, takie kółko z mniejszymi kółeczkami i się pompą plecy - jeden minus u kierowcy to nie działa ---------- Post dopisany at 16:53 ---------- Poprzedni post napisany at 16:52 ---------- niezły wypas mi się trafił Elektryka lędźwi. Dobra wiadomość jest taka, że jakbyś chciał kiedyś wrzucić (jak dużo wody upłynie w Wiśle) elektrycznie sterowane fotele to P&P. Wkładasz i działają. :naughty:A jak tego nie ma to trzeba rezać wiązki. Także jest plus. k**wa Akjam nie mów mi takich rzeczy jak to woda upłynie w Wiśle na tapetę i tak w pierwszej kojności pójdzie body
akjam Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 obczaiłem że nawet pompowanie jest czy coś takiego, takie kółko z mniejszymi kółeczkami i się pompą plecy - jeden minus u kierowcy to nie działa ---------- Post dopisany at 16:53 ---------- Poprzedni post napisany at 16:52 ---------- niezły wypas mi się trafił Elektryka lędźwi. Dobra wiadomość jest taka, że jakbyś chciał kiedyś wrzucić (jak dużo wody upłynie w Wiśle) elektrycznie sterowane fotele to P&P. Wkładasz i działają. :naughty:A jak tego nie ma to trzeba rezać wiązki. Także jest plus. k**wa Akjam nie mów mi takich rzeczy jak to woda upłynie w Wiśle na tapetę i tak w pierwszej kojności pójdzie body Przypomnisz mi później te słowa.
Miszka82 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 czes a ten się nigdy nie nauczy cześć albo chociaż czesc, a nie czes ---------- Post dopisany at 18:14 ---------- Poprzedni post napisany at 18:14 ---------- obczaiłem że nawet pompowanie jest czy coś takiego, takie kółko z mniejszymi kółeczkami i się pompą plecy - jeden minus u kierowcy to nie działa ---------- Post dopisany at 16:53 ---------- Poprzedni post napisany at 16:52 ---------- niezły wypas mi się trafił Elektryka lędźwi. Dobra wiadomość jest taka, że jakbyś chciał kiedyś wrzucić (jak dużo wody upłynie w Wiśle) elektrycznie sterowane fotele to P&P. Wkładasz i działają. :naughty:A jak tego nie ma to trzeba rezać wiązki. Także jest plus. k**wa Akjam nie mów mi takich rzeczy jak to woda upłynie w Wiśle na tapetę i tak w pierwszej kojności pójdzie body Przypomnisz mi później te słowa. ja chyba jak przyjdzie do płacenia
akjam Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 czes a ten się nigdy nie nauczy cześć albo chociaż czesc, a nie czes ---------- Post dopisany at 18:14 ---------- Poprzedni post napisany at 18:14 ---------- obczaiłem że nawet pompowanie jest czy coś takiego, takie kółko z mniejszymi kółeczkami i się pompą plecy - jeden minus u kierowcy to nie działa ---------- Post dopisany at 16:53 ---------- Poprzedni post napisany at 16:52 ---------- niezły wypas mi się trafił Elektryka lędźwi. Dobra wiadomość jest taka, że jakbyś chciał kiedyś wrzucić (jak dużo wody upłynie w Wiśle) elektrycznie sterowane fotele to P&P. Wkładasz i działają. :naughty:A jak tego nie ma to trzeba rezać wiązki. Także jest plus. k**wa Akjam nie mów mi takich rzeczy jak to woda upłynie w Wiśle na tapetę i tak w pierwszej kojności pójdzie body Przypomnisz mi później te słowa. ja chyba jak przyjdzie do płacenia Między innymi...
Miszka82 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Miszka, idź w moc na razie to mogę iść...w piz*u
akjam Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Miszka, idź w moc na razie to mogę iść...w piz*u :polew:
Miszka82 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Miszka, idź w moc na razie to mogę iść...w piz*u :polew: i nie wracać
pajda Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Miszka, idź w moc na razie to mogę iść...w piz*u :polew: dasz rade no ja zacząłem od mocy a teraz to już leci jak z płatka, jeszcze pare rzeczy i koniec
akjam Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Taaa... Też tak zawsze mówię i... Końca nie widać...
Rekomendowane odpowiedzi