Miszka82 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 I szykuj wątek o swojej wolę nie, psycha mi siądzie
Miszka82 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Nie łam się. to jako znawca b6/b7 jutro obczisz jaki mam wypas i mi to ładnie opiszesz
akjam Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Weź jaką butle i zrobimy to na miejscu...
Miszka82 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Weź jaką butle i zrobimy to na miejscu... jaką kurna butlę...z LPG ?
akjam Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Tą to zatankuj! A inną butle weź do innych celów.
Miszka82 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Tą to zatankuj! A inną butle weź do innych celów. hmmm ja nie piję no chyba, że... ?
stanley Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Tą to zatankuj! A inną butle weź do innych celów. hmmm ja nie piję no chyba, że... ?
akjam Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Tą to zatankuj! A inną butle weź do innych celów. hmmm ja nie piję no chyba, że... ?
Miszka82 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Tą to zatankuj! A inną butle weź do innych celów. hmmm ja nie piję no chyba, że... ? chyba, że to drugie co mam na myśli ?
RalphA4 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Elektryka lędźwi. Dobra wiadomość jest taka, że jakbyś chciał kiedyś wrzucić (jak dużo wody upłynie w Wiśle) elektrycznie sterowane fotele to P&P. Wkładasz i działają. A jak tego nie ma to trzeba rezać wiązki. Także jest plus. Dobrze wiedzieć, jak ta woda już upłynie to może i recaro do mnie jakoś do mnie przypłyna bo na tych sportach to czasem mało wygodnie
Miszka82 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Elektryka lędźwi. Dobra wiadomość jest taka, że jakbyś chciał kiedyś wrzucić (jak dużo wody upłynie w Wiśle) elektrycznie sterowane fotele to P&P. Wkładasz i działają. A jak tego nie ma to trzeba rezać wiązki. Także jest plus. Dobrze wiedzieć, jak ta woda już upłynie to może i recaro do mnie jakoś do mnie przypłyna bo na tych sportach to czasem mało wygodnie chyba na plackach nie jeździłeś
akjam Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 AAAAAAA no ok No.. Elektryka lędźwi. Dobra wiadomość jest taka, że jakbyś chciał kiedyś wrzucić (jak dużo wody upłynie w Wiśle) elektrycznie sterowane fotele to P&P. Wkładasz i działają. A jak tego nie ma to trzeba rezać wiązki. Także jest plus. Dobrze wiedzieć, jak ta woda już upłynie to może i recaro do mnie jakoś do mnie przypłyna bo na tych sportach to czasem mało wygodnie Elektryka lędźwi. Dobra wiadomość jest taka, że jakbyś chciał kiedyś wrzucić (jak dużo wody upłynie w Wiśle) elektrycznie sterowane fotele to P&P. Wkładasz i działają. A jak tego nie ma to trzeba rezać wiązki. Także jest plus. Dobrze wiedzieć, jak ta woda już upłynie to może i recaro do mnie jakoś do mnie przypłyna bo na tych sportach to czasem mało wygodnie chyba na plackach nie jeździłeś Ja jeździłem na tym i na tym i na RECARO... I mówcie co chcecie oale różnica jest fest odczuwalna. Nie mówię tu o naleśnikach bo to jest jakaś masakra!
Arturoo Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 30 minut stracone bo kilku się spać nie chciało ja jebie jutro nadrobię SG i SZO
Kędzior Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 co jest rezacze Stasiu kolega sie wycofal z felunku
Rekomendowane odpowiedzi