pajda Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Tą to zatankuj! A inną butle weź do innych celów. hmmm ja nie piję no chyba, że... ? ty możesz nie pić, nie przeszkadza nam to, tylko quwa flache bier jurto!!! a nie pierdo...!!!
Miszka82 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Tą to zatankuj! A inną butle weź do innych celów. hmmm ja nie piję no chyba, że... ? ty możesz nie pić, nie przeszkadza nam to, tylko quwa flache bier jurto!!! a nie pierdo...!!! ciekawe kto ją wypije jutro
akjam Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Weź a my se rozlejemy do kubków i wypijemy w domu.
Miszka82 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Weź a my se rozlejemy do kubków i wypijemy w domu. po pierwsze do kubków ? to ile ja tej gorzały mam przywieź ? po drugie nie ma na wynos
Miszka82 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 pytam odnośnie tej gorzały ile mam kupić
stanley Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Tą to zatankuj! A inną butle weź do innych celów. hmmm ja nie piję no chyba, że... ? ty możesz nie pić, nie przeszkadza nam to, tylko quwa flache bier jurto!!! a nie pierdo...!!! dobrze powiedziane ale niech weżmie 19.01 PS. Nawet nie musi brać, w City mają na miejscu
Arturoo Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 pytam odnośnie tej gorzały ile mam kupić Ze 6 litrów. dobrze pisze skoro nie ma na wynos
Kędzior Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Tą to zatankuj! A inną butle weź do innych celów. hmmm ja nie piję no chyba, że... ? ty możesz nie pić, nie przeszkadza nam to, tylko quwa flache bier jurto!!! a nie pierdo...!!! dobrze powiedziane ale niech weżmie 19.01 PS. Nawet nie musi brać, w City mają na miejscu i cena tez przystepna
stanley Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 co jest rezacze Stasiu kolega sie wycofal z felunku on jest ze Sosnowca ?
pajda Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Tą to zatankuj! A inną butle weź do innych celów. hmmm ja nie piję no chyba, że... ? ty możesz nie pić, nie przeszkadza nam to, tylko quwa flache bier jurto!!! a nie pierdo...!!! dobrze powiedziane ale niech weżmie 19.01 PS. Nawet nie musi brać, w City mają na miejscu i cena tez przystepna RACJA MISZKA BIERZE PIERWSZY FLASZKE W CITY ROKU!!!!
Miszka82 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 co jest rezacze Stasiu kolega sie wycofal z felunku on jest ze Sosnowca ? uwielbiam to określenie btw w filmie Reich była laska modelka o znalazłem od 0:15
stanley Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 dobry kawałek PS. Mógłby Pasikowski zrobić jakiś dobry film - coś w stylu PSY 2 :kox:
Rekomendowane odpowiedzi