Bulik Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 a Krolu myślał że Lady Gaga hehe :polew: :polew:
krolu Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 a Krolu myślał że Lady Gaga hehe jak leci lady gaga to smsy dostaje [br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 22:03_________________________________________________ bad romance a JAK :banan2: :banan2: :banan2:
SoMeS Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 leciało wczoraj w esce dobre :polew: Facet codziennie przychodził do domu pijany aż się żonie znudziło i postanowiła coś z tym zrobić. Pewnego wieczoru facio znowu wraca zapruty jak meserszmit i oświadcza, że spotkał się z kolegami i wypili troszkę drinks Idzie zaraz do wyra i zasypia jak niemowle. Żona sobie myśli ja cię teraz załatwię. Wyciąga z szafy prezerwatywę, pluje do niej i wkłada mężowi do d….y. Rano wstaje a mąż już siedzi w kuchni strasznie zmartwiony, ale żona nic nie daje po sobie poznać. W końcu pyta kochanie jak udała się impreza, jak koledzy? Mąż zdenerwowany odpowiada: NIE MAM JUŻ KOLEGÓW!!!
Bulik Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 bad romance bad romance to ma Marek z mostowiaków :polew: :polew:
SoMeS Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 bad romance bad romance to ma Marek z mostowiaków :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Somes ty jakiś wyrafinowany żart bo akurat mnie nieśmieszy ale ten z tysonem i góralem zajebiaszczy hehehe bad romance bad romance to ma Marek z mostowiaków :polew: :polew: pfff buehehehehehhe leże i kwicze zabiłeś mnie teraz :polew: się popłakałem ze śmiechu muhehehe
Bulik Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 specyficzny czarny humor mam bo jestes "murzin" :laghing2:
Kędzior Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 ja lubie dowcipy rasistowskie hehehe niewiem czemu ale mnie śmiesza najbardziej
SoMeS Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 specyficzny czarny humor mam bo jestes "murzin" :laghing2: najgorsza obraza dla forumowicza a4klub
Bulik Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 specyficzny czarny humor mam bo jestes "murzin" :laghing2: najgorsza obraza dla forumowicza a4klub SoMeS nie peniaj gorsze są "no-plisy"
krolu Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 za co ? za ogólnopolski - bukowina..
Rekomendowane odpowiedzi