pajda Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 panowie w BT to myślę że ja będę robił zdjęcia tym pijącym abstynentom jak dojadę a potem do was dołączę Zaznaczam, że nie jestem abstynentem. Poza tym ja pier**le! przecież każdy pije to na co ma ochotę... Ja tylko powiedziałem, że nie lubię żłopać piwska i że wolę wódeczki się napić od czasu do czasu a ten mi tu z chlorem wyjeżdża... I się zaczęło. muszę Cię najeb....w BT
stanley Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 panowie w BT to myślę że ja będę robił zdjęcia tym pijącym abstynentom jak dojadę a potem do was dołączę Zaznaczam, że nie jestem abstynentem. Poza tym ja pier**le! przecież każdy pije to na co ma ochotę... Ja tylko powiedziałem, że nie lubię żłopać piwska i że wolę wódeczki się napić od czasu do czasu a ten mi tu z chlorem wyjeżdża... I się zaczęło. muszę Cię najeb....w BT sztuką jest się tam nie najebć
akjam Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 panowie w BT to myślę że ja będę robił zdjęcia tym pijącym abstynentom jak dojadę a potem do was dołączę Zaznaczam, że nie jestem abstynentem. Poza tym ja pier**le! przecież każdy pije to na co ma ochotę... Ja tylko powiedziałem, że nie lubię żłopać piwska i że wolę wódeczki się napić od czasu do czasu a ten mi tu z chlorem wyjeżdża... I się zaczęło. muszę Cię najeb....w BT To będzie Twój cel wyjazdu? I niby po co? przeca tu nikt nie pije ---------- Post dopisany at 23:03 ---------- Poprzedni post napisany at 23:01 ---------- panowie w BT to myślę że ja będę robił zdjęcia tym pijącym abstynentom jak dojadę a potem do was dołączę Zaznaczam, że nie jestem abstynentem. Poza tym ja pier**le! przecież każdy pije to na co ma ochotę... Ja tylko powiedziałem, że nie lubię żłopać piwska i że wolę wódeczki się napić od czasu do czasu a ten mi tu z chlorem wyjeżdża... I się zaczęło. muszę Cię najeb....w BT sztuką jest się tam nie najebć Ano...
ucho.77 Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 panowie w BT to myślę że ja będę robił zdjęcia tym pijącym abstynentom jak dojadę a potem do was dołączę Zaznaczam, że nie jestem abstynentem. Poza tym ja pier**le! przecież każdy pije to na co ma ochotę... Ja tylko powiedziałem, że nie lubię żłopać piwska i że wolę wódeczki się napić od czasu do czasu a ten mi tu z chlorem wyjeżdża... I się zaczęło. muszę Cię najeb....w BT sztuką jest się tam nie najebć to ja licze jeszcze na jakieś resztki śniegu na stoku:wink: a nie tylko na walenie do ryja
akjam Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 Jeszcze chyba się nikomu to nie udało nawet jak było sporo śniegu...
stanley Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 Panowie, wie ktoś gdzie dobrze płacą na złomie za alu ??
akjam Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 Poczekaj do lata bo na bank płacą więcej... Nazbierałeś trochę puszek?
ucho.77 Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 Panowie, wie ktoś gdzie dobrze płacą na złomie za alu ?? to we wtorek wróciłeś po puszki
akjam Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 Z innej PUSZKI Lecicie do BT na letnich? Bo ja już zmieniłem...
stanley Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 Z innej PUSZKI Lecicie do BT na letnich? Bo ja już zmieniłem... od jutra ma znowu śnieg sypać ---------- Post dopisany at 23:13 ---------- Poprzedni post napisany at 23:13 ---------- Panowie, wie ktoś gdzie dobrze płacą na złomie za alu ?? to we wtorek wróciłeś po puszki nie mam kilka felg
ucho.77 Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 ja na przyszły tydzień zmieniam, a śnieg tylko na stoku ma być
akjam Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 Z innej PUSZKI Lecicie do BT na letnich? Bo ja już zmieniłem... od jutra ma znowu śnieg sypać Tutaj to sobie jakoś poradzę... Panowie, wie ktoś gdzie dobrze płacą na złomie za alu ?? to we wtorek wróciłeś po puszki nie mam kilka felg ja na przyszły tydzień zmieniam, a śnieg tylko na stoku ma byćOby... Pamiętacie jak dwa lata temu doebało śniegiem przez noc tak, że aut z rana nie było widać... I jeden z Nas skończył na dachu...
ucho.77 Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 Białka Tatrzańska - Prognoza pogody dla narciarzy dla Białka Tatrzańska, Pogoda na 16 dni | TwojaPogoda.pl pogoda pod psem mam się szykuję
stanley Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 te długotermonowe raczej się nie sprawdzają ja myślę, że na pogodę trzeba będzie patrzeć na 2 dni przed wyjazdem ---------- Post dopisany at 23:25 ---------- Poprzedni post napisany at 23:24 ---------- z resztą to są góry, więc pogoda może się zmienić w ciągu kilku godzin
akjam Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 Białka Tatrzańska - Prognoza pogody dla narciarzy dla Białka Tatrzańska, Pogoda na 16 dni | TwojaPogoda.plpogoda pod psem mam się szykuję W Bukowinie Tatrzańskiej może będzie inaczej.
ucho.77 Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 Białka Tatrzańska - Prognoza pogody dla narciarzy dla Białka Tatrzańska, Pogoda na 16 dni | TwojaPogoda.plpogoda pod psem mam się szykuję W Bukowinie Tatrzańskiej może będzie inaczej. w sumie może masz racje ---------- Post dopisany at 23:30 ---------- Poprzedni post napisany at 23:28 ---------- ale na dechę może by się udało skoczyć
akjam Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 Ja naawet sprzętu nie biorę bo jedyny sport jaki tam uprawiałem to basen i sauna...
stanley Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 Ja naawet sprzętu nie biorę bo jedyny sport jaki tam uprawiałem to basen i sauna... zimne piweczko w saunie parowej :kox:
Rekomendowane odpowiedzi