pajda Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 awaria usunięta co się okazało przerwany kabelek na czujniku otwarcia maski, i komputer nie widział że maska jest otwarta i po dolaniu oleju nie przetwarzał informacji bo nie widzial że coś robiłem pod maską. i po kłopocie, musze tylko kupić wtyczke i bedzie gites , narazie to nachwile zrobiłem mu zwarcie żeby bład wykasowało. ---------- Post dopisany at 10:00 ---------- Poprzedni post napisany at 09:57 ---------- ma ktoś nr do krola?? podeślijcie na PW thx
turzol Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 awaria usunięta co się okazało przerwany kabelek na czujniku otwarcia maski, i komputer nie widział że maska jest otwarta i po dolaniu oleju nie przetwarzał informacji bo nie widzial że coś robiłem pod maską. i po kłopocie, musze tylko kupić wtyczke i bedzie gites , narazie to nachwile zrobiłem mu zwarcie żeby bład wykasowało. taka pierdoła a gacie pełne Pajda znalazłem dla ciebie lustro fotochrom
akjam Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 awaria usunięta co się okazało przerwany kabelek na czujniku otwarcia maski, i komputer nie widział że maska jest otwarta i po dolaniu oleju nie przetwarzał informacji bo nie widzial że coś robiłem pod maską. i po kłopocie, musze tylko kupić wtyczke i bedzie gites , narazie to nachwile zrobiłem mu zwarcie żeby bład wykasowało. Tyś to jest elektromechanik.
talib1990 Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 Mi Johnny III idealnie wchodzi w lukę pod kierownicą A antenę jaką masz do tego? ja u siebie w audi mam presidenta Teddy, dla mnie idealne radio... 2 pokrętła i automatyczne wycinanie szumów ... antenka Wilson Little Will ma ok 100 cm. Dzisiaj szefowi kupowałem zestaw do nowego focusa i kupiłem tez teddy (230zł) i antenke Sirio Omege 27( 100 zł ) sam też chyba będe dziure w dachu robił na tą antenke ---------- Post dopisany at 17:19 ---------- Poprzedni post napisany at 17:17 ---------- dokładnie tak szumy wycina :wink:
ucho.77 Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 ---------- Post dopisany at 19:57 ---------- Poprzedni post napisany at 19:53 ---------- Pajda znalazłem dla ciebie lustro fotochrom http://i.imgur.com/wkyUBPF.jpg gdzie taki bajer idzie dostać :polew::polew: awaria usunięta co się okazało przerwany kabelek na czujniku otwarcia maski, i komputer nie widział że maska jest otwarta i po dolaniu oleju nie przetwarzał informacji bo nie widzial że coś robiłem pod maską. i po kłopocie, musze tylko kupić wtyczke i bedzie gites , narazie to nachwile zrobiłem mu zwarcie żeby bład wykasowało. ---------- Post dopisany at 10:00 ---------- Poprzedni post napisany at 09:57 ---------- ma ktoś nr do krola?? podeślijcie na PW thx a ja specjalnie do Miszki z kablem goniłem
Miszka82 Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 https://www.youtube.com/watch?v=qAg37BG4CyI:decayed:
gies0 Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 Również polecam Teddego : Thumbup1: w tasie super mi zbiera w mieście troche szumi ale jest ok talib często widzę twoją b5 zaparkowaną przed blokiem Mi Johnny III idealnie wchodzi w lukę pod kierownicą A antenę jaką masz do tego? ja u siebie w audi mam presidenta Teddy, dla mnie idealne radio... 2 pokrętła i automatyczne wycinanie szumów ... antenka Wilson Little Will ma ok 100 cm. Dzisiaj szefowi kupowałem zestaw do nowego focusa i kupiłem tez teddy (230zł) i antenke Sirio Omege 27( 100 zł ) sam też chyba będe dziure w dachu robił na tą antenke ---------- Post dopisany at 17:19 ---------- Poprzedni post napisany at 17:17 ---------- dokładnie tak szumy wycina :wink:
ucho.77 Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 https://www.youtube.com/watch?v=qAg37BG4CyI:decayed: twarda sztuka:decayed:
Miszka82 Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 https://www.youtube.com/watch?v=qAg37BG4CyI:decayed: twarda sztuka:decayed: jutro na spocie będziemy testować
sector Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 będzie z tego jakiś pożytek ? ANTYRADAR COBRA XRS 9445 FVAT GW INSTR PL OKAZJA (3039341607) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ucho.77 Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 https://www.youtube.com/watch?v=qAg37BG4CyI:decayed: twarda sztuka:decayed: jutro na spocie będziemy testować quwa a mnie nie będzie:doh:a taka zabawa się szykuje
Kędzior Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 będzie z tego jakiś pożytek ?ANTYRADAR COBRA XRS 9445 FVAT GW INSTR PL OKAZJA (3039341607) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. jak sprawdzisz to daj znac ---------- Post dopisany at 20:40 ---------- Poprzedni post napisany at 20:38 ---------- Neonówka - rozmowa z Bogiem 10.03.2013 - YouTubenajlepsze jest od 7,10min :polew: dobra stop koniec bo umowilismy sie na picie :kox::decayed::decayed::decayed:
Rekomendowane odpowiedzi