stanley Opublikowano 30 Stycznia 2010 Opublikowano 30 Stycznia 2010 bry wieczór! stanleyowa z tej strony... chciałam tylko nadmienić, że dziś nikt mi nie zarzuci że na alko spocie kogoś 'zagadałam na śmierć' bo to kędzior zakrzyczał wszystkich... z przykrością musze dodać, że knajpa w której zdarzało mi sie jadać obiady, jest już spalona ... pozdrawiam wszystkich PS: miszka respect za umiejętności aktorskie Dobrej nocki! [br]Dopisany: 31 Styczeń 2010, 00:32_________________________________________________aaaa , czemu ja? ... bo reszta poległa w walce :laghing2: kędzior, jakbyś czegoś szukał to Twój fon jest u nas więc jak sie wyliżesz to chyba czeka cie wypad do kato
Kędzior Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 właśnie hehe a co on u was robi? a ja go szukałem w domu chyba z 5 minut hehe o boziu masakra hehe impreza udana ma MAXA hehehehe szkoda że wszystkiego niepamietgam muhehehe musimy robić cześciej takie spoty muhehehe a ta WIOLAuczennica dała mi wkońcu nr do siebie czy nie? muhehehe
Bulczas Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Dzięki za wczoraj Trochę nie pamiętam ale nie jest źle. Spalona to trochę kiepsko. Pójdziemy tam i naprawimy swoje błędy. Nie umię nic pisać i idę dalej spać :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 też niepamiętam za bardzo ale wiem że było wesoło :gwizdanie: Rafał dzięki za transport coś kojarzę że podczas powrotu też było dużo śmiechu :> zjem rosołek i idę dalej do łóżeczka
Bulczas Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 też niepamiętam za bardzo ale wiem że było wesoło :gwizdanie: Rafał dzięki za transport coś kojarzę że podczas powrotu też było dużo śmiechu :> zjem rosołek i idę dalej do łóżeczka Nawet bardzo :polew:
Kędzior Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 siema masakra :good: hehehehehehehehehe :sick3:muhehehe[br]Dopisany: 31 Styczeń 2010, 12:31_________________________________________________panowie weźcie kobiety na wtorkowy spot to nam opowiedzą co się działo muehhehe
Bulczas Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 siema masakra :good: hehehehehehehehehe muhehehe[br]Dopisany: 31 Styczeń 2010, 12:31_________________________________________________panowie weźcie kobiety na wtorkowy spot to nam opowiedzą co się działo muehhehe Ja mam drugą zmianę i dotrę pewnie do maka na chwilę :gwizdanie:
krolu Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 szkoda, że tak wypadło i nie mogłem być ;(
diman Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 szkoda, że tak wypadło i nie mogłem być ;( a nam mowiles co innego
krolu Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 żałuj Krolu żałuj żałuje ;( [br]Dopisany: 31 Styczeń 2010, 12:54_________________________________________________ szkoda, że tak wypadło i nie mogłem być ;( a nam mowiles co innego k**wa cicho :decayed:
Kędzior Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 ok nieściemniaj Krolu :gwizdanie: widziałem zdjęcia :gwizdanie:
krolu Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 ok nieściemniaj Krolu :gwizdanie: widziałem zdjęcia :gwizdanie: no ... nudziłem się to na forum wszedłem...
SoMeS Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Krolu pamiętaj gdzie Twoje korzenie
diman Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Krolu pamiętaj gdzie Twoje korzenie gliwice i kato tego nie zmieni :gwizdanie:
krolu Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Krolu pamiętaj gdzie Twoje korzenie gliwice i kato tego nie zmieni :gwizdanie: i znów się o mnie biją - jak ja za***isty muszę być :kox:
Rekomendowane odpowiedzi