Miszka82 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 co nikt dziś nie wali do ryja ? ja odpadam ze względu na "prochy":facepalm: czyli dziś tylko narkotyki
Polko_V Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 łaa...a jaki odlot po nich jest:grin:
Pucek Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Piwko pyrsk... Brakło mi coli więc zostały browary
Polko_V Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Piwko pyrsk...Brakło mi coli więc zostały browary zamilcz curva...
diman Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Piwko pyrsk...Brakło mi coli więc zostały browary No a do sklepu naście kilometrõw.
Pucek Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Piwko pyrsk...Brakło mi coli więc zostały browary No a do sklepu naście kilometrõw. Nie chce mi się ubierać
Polko_V Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Piwko pyrsk...Brakło mi coli więc zostały browary No a do sklepu naście kilometrõw. Nie chce mi się ubierać Ty jechać nie musisz...zawsze kogoś możesz posłać
stanley Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 ja zaraz zrobię psyt, najpierw jeszcze coś zjem
Polko_V Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 ja chyba na czas choroby usunę ten wątek z listy, aby smaka mi nie robiliście:facepalm:
stanley Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 ja chyba na czas choroby usunę ten wątek z listy, aby smaka mi nie robiliście:facepalm: jedno piwko wiosny nie czyni
Polko_V Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 nie no...ćwiczę silną wolę...a w tym ulubionym alkowątku:grin:, to dopiero trzeba dać z siebie:facepalm:
Pucek Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Polko, jedno, dwa piwa i nawet antybiotyk można zjeść Po prostu łatwiej załapiesz banię
Polko_V Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 no też tak można...tylko moją Ż to nie przekonuje, więc zostaję przy opcji ćwiczenia silnej woli:facepalm:
Pucek Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 no też tak można...tylko moją Ż to nie przekonuje, więc zostaję przy opcji ćwiczenia silnej woli:facepalm: Lać
Polko_V Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 nie no jestem trochę osłabiony więc lepiej będzie dla mnie jak się nie będę sprzeciwiał
ucho.77 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 co nikt dziś nie wali do ryja ? jak nie jak tak:wink: ---------- Post dopisany at 21:39 ---------- Poprzedni post napisany at 21:36 ---------- Siema chlory! siema chloru
Rekomendowane odpowiedzi