Polko_V Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 ściul:polew: ---------- Post dopisany at 19:09 ---------- Poprzedni post napisany at 19:09 ---------- ale psytnę se...coca-colą
ucho.77 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 quwa a mnie chyba nie będzie muszę na bielsko lecieć i nie wiem kiedy wrócę ---------- Post dopisany at 19:21 ---------- Poprzedni post napisany at 19:19 ---------- panowie nie wie ktoś o jakimś ładnym puncie II, kobieta szuka:wink:
stanley Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 quwa a mnie chyba nie będzie muszę na bielsko lecieć i nie wiem kiedy wrócę ---------- Post dopisany at 19:21 ---------- Poprzedni post napisany at 19:19 ---------- panowie nie wie ktoś o jakimś ładnym puncie II, kobieta szuka:wink: nie ma takich samochodów
ucho.77 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 quwa a mnie chyba nie będzie muszę na bielsko lecieć i nie wiem kiedy wrócę ---------- Post dopisany at 19:21 ---------- Poprzedni post napisany at 19:19 ---------- panowie nie wie ktoś o jakimś ładnym puncie II, kobieta szuka:wink: nie ma takich samochodów tak wiem że tu sami pasjonaci marki ,a cała reszta ale kobieta mówi że bubla nie chce
Miszka82 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 chlory odpoczywają po weekendowym piciu
stanley Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 trzeci raz psyt pod wygraną MUTD spdam dalej oglądać
Polko_V Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 psyt cola od dziś nie pije:wink: od tych wspomnień to Cię dziś głowa bolała...
ucho.77 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 psyt cola od dziś nie pije:wink: od tych wspomnień to Cię dziś głowa bolała... :grin:
Polko_V Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 ja powoli spadam już spać...jutro do lekarza i zapewne przedłużenie L4... dobranoc
akjam Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 trzeci raz psyt pod wygraną MUTD spdam dalej oglądać Póki co 1:2 w plecy
stanley Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 trzeci raz psyt pod wygraną MUTD spdam dalej oglądać Póki co 1:2 w plecy nie rozsypię się psychicznie po tej przegranej.... Wygrali dzisiaj lepsi
akjam Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Nawet Ci tego nie życzę żeby Ci psycha siadła Mecz szybki ale poza tym to be fajerwerków poza akcją na 1:2
stanley Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Nawet Ci tego nie życzę żeby Ci psycha siadła Mecz szybki ale poza tym to be fajerwerków poza akcją na 1:2 MU słabo zagrał, a co robił Giggs na boisku przez 90 min to nie wiem
Arturoo Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Jutro zawitam do Was w doborowym towarzystwie guregoru z Tobą przyjedzie na kebaba?? ....ja yebie ale się porobiło :grin::grin: a ja jak młody Bóg....pierwszy poniedziałek od niepamiętnych czasów :decayed::decayed: normalnie...jakiś Ty ucieszony na myśl, że poniedziałek:grin: ---------- Post dopisany at 08:11 ---------- Poprzedni post napisany at 01:16 ----------
Rekomendowane odpowiedzi