stanley Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Tschuss ! to kto dziś będzie ? 3 dni w DE i się wita po szwabsku.... przywiozłeś proszki i misie Haribo ?
pajda Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Tschuss ! to kto dziś będzie ? 3 dni w DE i się wita po szwabsku.... przywiozłeś proszki i misie Haribo ? ależ oczywiście, jak bym śmiał zapomnieć
tomaszstn Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Jutro zawitam do Was w doborowym towarzystwie guregoru z Tobą przyjedzie na kebaba?? ....ja yebie ale się porobiło :grin::grin: Nie zgadłeś, ale jakby co to zawsze możesz sprawdzić osobiście ---------- Post dopisany at 17:20 ---------- Poprzedni post napisany at 17:19 ----------
Arturoo Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Jutro zawitam do Was w doborowym towarzystwie guregoru z Tobą przyjedzie na kebaba?? ....ja yebie ale się porobiło :grin::grin: Nie zgadłeś, ale jakby co to zawsze możesz sprawdzić osobiście ---------- Post dopisany at 17:20 ---------- Poprzedni post napisany at 17:19 ---------- Nie dam rady Tomku.....
pajda Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 ma ktoś kule do chodzenia? papas kolana skręcił i są potrzebne!
tomaszstn Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Ja mam tylko wózek inwalidzki, jakby ktoś potrzebował.
Mario22 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Ja mam tylko wózek inwalidzki, jakby ktoś potrzebował. Jak ma Q to biore ...
tomaszstn Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Spocik był mini ale zaliczony w wersji super express
Polko_V Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 no to psssyyt... ten smak...raj dla moich kubków smakowych:kox:
Rekomendowane odpowiedzi