krolu Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 to kup sobie merca: raczej Mercalibra chłopaki chyba nie zatrybili o co chodzi
Kędzior Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 ale ciszzaaaa [br]Dopisany: 01 Luty 2010, 21:14_________________________________________________nom jak im tak autek nieszkoda :gwizdanie:
akjam Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Jezdem... Wróciłem właśnie z pracy i chyba zrobie pssssstttt.... siema Panowie Auto dziś odebrałem z ASO ale nie uwierzycie co się stało dojeżdzam do pierwszych świateł i dostaje szlag w dupe ;( ;( ;( ;( auto jeżdzi , ale do wymiany pewnie zderzak, klapa szkoda gadać No qr** nie wiem co powiedzieć stanley! To jakaś masakra!
Kędzior Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Jezdem... Wróciłem właśnie z pracy i chyba zrobie pssssstttt.... niegłupi pomysł
akjam Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Jezdem... Wróciłem właśnie z pracy i chyba zrobie pssssstttt.... niegłupi pomysł Kędzior przecież Ty nie pijesz...
Kędzior Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Jezdem... Wróciłem właśnie z pracy i chyba zrobie pssssstttt.... niegłupi pomysł Kędzior przecież Ty nie pijesz... nom ja nie ale ty możesz :gwizdanie:
akjam Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Jezdem... Wróciłem właśnie z pracy i chyba zrobie pssssstttt.... niegłupi pomysł Kędzior przecież Ty nie pijesz... nom ja nie ale ty możesz :gwizdanie: Już jest... Takie zminiutkie...
Kędzior Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Jezdem... Wróciłem właśnie z pracy i chyba zrobie pssssstttt.... niegłupi pomysł Kędzior przecież Ty nie pijesz... nom ja nie ale ty możesz :gwizdanie: Już jest... Takie zminiutkie... :slina: :slina: :slina: wcale bym się nienapił zimnego browarka
akjam Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Jezdem... Wróciłem właśnie z pracy i chyba zrobie pssssstttt.... niegłupi pomysł Kędzior przecież Ty nie pijesz... nom ja nie ale ty możesz :gwizdanie: Już jest... Takie zminiutkie... :slina: :slina: :slina: wcale bym się nienapił zimnego browarka Przecież ja mówię cały czas o wodzie gazowanej! :wink4: Kędzior! Nie masz nic na stanie!?
Kędzior Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 niestety nic niemam jedynie co to mleko
akjam Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 niestety nic niemam jedynie co to mleko No chyba jesteś na odwyku po wypadzie do City... :gwizdanie: :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 hehe staram się w tyg narazie niepić bo przedtem dzień w dzień driny sadziłem muhehehe
akjam Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 hehe staram się w tyg narazie niepić bo przedtem dzień w dzień driny sadziłem muhehehe He he he... Spadam obejrzeć jakiś filmik albo w coś zagrać! :kox: WAŻNE!!!! P.S. Ma ktoś czas w środę? Pojadę chyba do Bielska na kodowanie do chłopaków i może by się ktoś zabrał? Dajcie znać jakby co! Jeszcze nie wiem czy pojadę na 100% ale jakby co to chętnie kogoś zabiorę!
Kędzior Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 tzym się Akjam widzę że z ciebie kinomaniak
akjam Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 tzym się Akjam widzę że z ciebie kinomaniak Lubię coś obejrzeć przy piwku... Jak nie zasnę to jeszcze Was tu odwiedzę! Choć piwka nie ma wiele... :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 nie powiem obrócił bym jakiego zimnego lecha
Bulik Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 nie powiem obrócił bym jakiego zimnego lecha własnie skonczylem ze butli 660ml dobry wieczor i smacznego
Kędzior Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 witaj Bulik dobra to ja idę po to mleko [br]Dopisany: 01 Luty 2010, 21:54_________________________________________________ ja bym sie z checią schlał no co zrobisz Stanley zdarza sie
Rekomendowane odpowiedzi