Polko_V Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Jaka To Melodia finał w 4 sekundy 13.3.2012 - YouTube :shock3: :shock3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Jaka To Melodia finał w 4 sekundy 13.3.2012 - YouTube :shock3: Prze.utas! :shock3: BTW Kto dziś będzie?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 w ten grilowy dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 ja się melduję właśnie opierdoliłem śniadanie i do grylla post ścisły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 To 3 wieczorem opierdolisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 siemka dziś słyszałem dobry tekst "Idzie mi jak k**wie w deszcz" :polew::polew::polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Miszka jedną za mnie opierdziel ,bo jak odbiorę auto z serwisu to lece w trase:facepalm: kto to widział od południa zaczynać prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 siemka dziś słyszałem dobry tekst "Idzie mi jak k**wie w deszcz" :polew::polew::polew: Ten tekst jest starszy od najstarszych górali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 siemka dziś słyszałem dobry tekst "Idzie mi jak k**wie w deszcz" :polew::polew::polew: Ten tekst jest starszy od najstarszych górali. no może wpadnę na chwilkę do Was....jakiś namiar gps albo cuś na pw można ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Może i stary, ale dobrze go odkurzyć i przypomineć - ja go nie słyszałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 może wpadnę na chwilkę do Was....jakiś namiar gps albo cuś na pw można ?? jedź tam gdzie będziesz widział dużo dymu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 może wpadnę na chwilkę do Was....jakiś namiar gps albo cuś na pw można ?? jedź tam gdzie będziesz widział dużo dymu stary nie pomagasz.................. ---------- Post dopisany at 11:50 ---------- Poprzedni post napisany at 11:48 ---------- albo na fona jakiś namiar jakby mi ktosik mógł esem puścić wpadnę koło 20 pewnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 może wpadnę na chwilkę do Was....jakiś namiar gps albo cuś na pw można ?? jedź tam gdzie będziesz widział dużo dymu stary nie pomagasz.................. ---------- Post dopisany at 11:50 ---------- Poprzedni post napisany at 11:48 ---------- albo na fona jakiś namiar jakby mi ktosik mógł esem puścić wpadnę koło 20 pewnie 50.233358,19.025531 namiary z gogle map Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 może wpadnę na chwilkę do Was....jakiś namiar gps albo cuś na pw można ?? jedź tam gdzie będziesz widział dużo dymu stary nie pomagasz.................. ---------- Post dopisany at 11:50 ---------- Poprzedni post napisany at 11:48 ---------- albo na fona jakiś namiar jakby mi ktosik mógł esem puścić wpadnę koło 20 pewnie wszytko u góry w pierwszym poście ---------- Post dopisany at 13:54 ---------- Poprzedni post napisany at 13:51 ---------- BTW Kto dziś będzie?! ano byda akjam bedziesz? bo musisz gryla przytransportować na dolinke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi