Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jutro jadę na ściemę szybek i zastanawiam się czy tył czyli 5 szybek czy 7 szyb

szukam po forum jakis zdjec jak wyglada B7 z calkiem czarnym tylem i lekkim przodem i jakos nie moge znalesc :facepalm:

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Miszka, ucho i inni z Tychow - ostrzezenie o gradobiciu

Wysłane z mojego MT11i

Opublikowano

szukam po forum jakis zdjec jak wyglada B7 z calkiem czarnym tylem i lekkim przodem i jakos nie moge znalesc :facepalm:

7 :decayed:

---------- Post dopisany at 17:14 ---------- Poprzedni post napisany at 17:08 ----------

co gryllem robimy?

gdzie jest grill ?

kto bedzie dziś ??:whistling:

Opublikowano

ja będę :kox:

Opublikowano

Ja bede wprost z roboty ;)

Wysłane z mojego GT-I9001

Opublikowano

Ja będę ale tylko do 20/10 potem do roboty

Opublikowano

To słabo szukasz! :naughty: U mnie zerknij. Ja mam wszystkie ściemnione - przód delikatnie słabiej. :cool:

BTW Gdzie jedziesz i ile płacisz? Ja robiłem w Jaworznie i tam mielismy dobrą cenę bo robiliśmy grupowo ale może jakbyś zadzwonił do synka to może by Cię też potraktował luźniej i cena była by ok. :wink4:

Opublikowano

Ja odpadam....w robocie kwitnę :kwasny:

Opublikowano

To słabo szukasz! :naughty: U mnie zerknij. Ja mam wszystkie ściemnione - przód delikatnie słabiej. :cool:

BTW Gdzie jedziesz i ile płacisz? Ja robiłem w Jaworznie i tam mielismy dobrą cenę bo robiliśmy grupowo ale może jakbyś zadzwonił do synka to może by Cię też potraktował luźniej i cena była by ok. :wink4:

Do Rybnika jadę

700zl za dwa auta

Jeden 7x

Drugi 5x

Tak tylko ty nie masz z tyłu najciemniejszego odcienia

Opublikowano

Ja tez w robo póki co i zobacze jak się sytuacja rozwinie. :wink4::whistling: Na tą chwilę 50/50.

---------- Post dopisany at 17:31 ---------- Poprzedni post napisany at 17:28 ----------

Do Rybnika jadę

700zl za dwa auta

Jeden 7x

Drugi 5x

Tak tylko ty nie masz z tyłu najciemniejszego odcienia

Nie mam ale to co mam jest wystarczające - jak jest dobra folia to jest ok. I co ważne przy takiej konfikuracji nie widać dużej różnicy między przodem i tyłem i jakoś to wygląda a jak zrobisz tył max i przód 30% to i tak będzie spora róźnica i wg mnie wygląda to ciulato. :cool: Na jakiej folii Ci będzie robił?
Opublikowano

Nie pamiętam ale na stronie pisze

Maxfol. Pl

Rybnik

Opublikowano

Nie wiem co to za folie powiem szczerze. :decayed: Polecam SUNGard - jedne z lepszych folii z wieczną gwarancją. :wink4::naughty: Wyciągają szyby jak zakładają folię? :whistling: Żeby nie poucinali Ci folli zaraz przy listwach. :naughty:

Opublikowano

tak tak wyciaga te ktore sie da oczywiscie

---------- Post dopisany at 18:24 ---------- Poprzedni post napisany at 18:17 ----------

Gdzie zbiórka kasy na grilla

Przecież na głodnego do roboty nie pojadę

Opublikowano
tak tak wyciaga te ktore sie da oczywiscie

---------- Post dopisany at 18:24 ---------- Poprzedni post napisany at 18:17 ----------

Gdzie zbiórka kasy na grilla

Przecież na głównego do roboty nie pojadę

a masz grylla?

Opublikowano

a nie macie ?

Opublikowano
a nie macie ?

ja nie mam

z tego co mi wiadomo to ma stanley a go chyba nie ma :kwasny:

Opublikowano
  • Autor

Sopranoooo , a nie dało by rady okleić jeszcze jednego auta ? :P tylko u mnie jest problem , że mam te szyby w domu i oklejanie by musiało być u mnie w garażu :P gadałem z jedną firmą z okolicy polecaną , to chcą 300zł za 5 szyb u mnie, ale za 3 autka byśmy się pewnie jakoś ugadali cenowo i dają gwarancje i porządne folie ;)Przyciemnianie szyb, oklejanie, zmiana koloru auta Katowice

Opublikowano
Siemka :hi:

:hi:

Tomek pytałes???

Kuźwa :doh: zapomniałem, miałem dużo na głowie, dzisiaj mnie jeszcze skarbówka ścignęła i wyleciało mi to ze łba, jutro będę w pracy to na spokojnie zadzwonię, sorki bardzo :facepalm:

Opublikowano

no i grillek sie udał :decayed:

thx panowie i panie :wink:

Opublikowano
Sopranoooo , a nie dało by rady okleić jeszcze jednego auta ? :P tylko u mnie jest problem , że mam te szyby w domu i oklejanie by musiało być u mnie w garażu :P gadałem z jedną firmą z okolicy polecaną , to chcą 300zł za 5 szyb u mnie, ale za 3 autka byśmy się pewnie jakoś ugadali cenowo i dają gwarancje i porządne folie ;)Przyciemnianie szyb, oklejanie, zmiana koloru auta Katowice

hmmm... może bym się skusił :whistling:

Keżor, podjechałbym jednak w piątek po twoj sprzęt HI-FI to byś na pożyczył na Zator.... ?

---------- Post dopisany at 22:37 ---------- Poprzedni post napisany at 22:34 ----------

no i dzięki za sopta :hi:

komary dzisiaj pewnie najedzone :kwasny:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.