Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

ja wymieniałem połowę silnika przy przebiegu 260 więc można powiedzieć , że mój ma zaledwie 60 000 :decayed:

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

26o ooo w twoim to dopiero co się dotarł coś Ty tam wymieniał:blink:

:wink:

Opublikowano
Diman - wiem ze masz nie daleko do tego sklepu (firmy) podjechał byś tam i zawinoł mi takie o ile to nie będzie dla ciebie problem

dywaniki welurowe Audi A4 B6 /B7 PFI lux-poliamid (3265560768) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

się robi jutro tam podjadę i jak będą dostępne to ci je wezmę nie ma sprawy :wink:

z góry dzięki

oczywiście kolor czarny o ile będzie a jak nie to zbliżony do czarnego chyba antracyt

oki się zrobi :wink:

może też bym się skusił :whistling:

luz mogę zapodać dwa komplety :wink:

tylko ja poproszę te z haftem :decayed:

Audi A4 B6 dywaniki z haftem PFI lux-poliamid (3265203556) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

:sick3: :grin:

co zaś ci sie nie podoba :doh:

co?

http://img02.allegroimg.pl/photos/oryginal/32/65/20/35/3265203556

---------- Post dopisany at 22:01 ---------- Poprzedni post napisany at 22:00 ----------

na uj ci ten badziew na dywanie

+10 do lansu na wiosce :decayed:

---------- Post dopisany at 22:34 ---------- Poprzedni post napisany at 22:33 ----------

psyt :whistling:

Opublikowano

i -10 kuni pod maską:decayed:

Opublikowano

Pajda, działa już lovelasowi ?

Opublikowano
Pajda, działa już lovelasowi ?

nie był u mnie i karta mu padła :facepalm: bo moja u niego śmiga ma dzwonic jutro do ciebie żebyś mu karte wymienił

Opublikowano

to niech mi ją podrzuci :wink:

Opublikowano
Diman - wiem ze masz nie daleko do tego sklepu (firmy) podjechał byś tam i zawinoł mi takie o ile to nie będzie dla ciebie problem

dywaniki welurowe Audi A4 B6 /B7 PFI lux-poliamid (3265560768) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

się robi jutro tam podjadę i jak będą dostępne to ci je wezmę nie ma sprawy :wink:

z góry dzięki

oczywiście kolor czarny o ile będzie a jak nie to zbliżony do czarnego chyba antracyt

oki się zrobi :wink:

może też bym się skusił :whistling:

luz mogę zapodać dwa komplety :wink:

tylko ja poproszę te z haftem :decayed:

Audi A4 B6 dywaniki z haftem PFI lux-poliamid (3265203556) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

:sick3: :grin:

co zaś ci sie nie podoba :doh:

co?

http://img02.allegroimg.pl/photos/oryginal/32/65/20/35/3265203556

---------- Post dopisany at 22:01 ---------- Poprzedni post napisany at 22:00 ----------

na uj ci ten badziew na dywanie

---------- Post dopisany at 22:34 ---------- Poprzedni post napisany at 22:33 ----------

psyt :whistling:

:decayed: a jak może przy sprzedaży ktoś bedzie patrzył na dywaniki a nie na licznik :whistling:

Opublikowano

:polew:
Opublikowano
  • Autor

kilka drobiazgów , turbo , głowicę , cylinder , wałek , zawory i parę innych drobiazgów takich jak rozrząd czy świece ;]

Opublikowano

jak co to przedzwoń mu juto jak możesz bo on pewnie zapomni wiem że to w jego interesie jest ale wiesz żze on ma czas, a potem mi siora bedzie napierdzielac na hendika :kwasny:

Opublikowano

:decayed: a jak może przy sprzedaży ktoś bedzie patrzył na dywaniki a nie na licznik :whistling:

zawsze możesz cisnąć że to ORI:grin:

Opublikowano

jak co to przedzwoń mu juto jak możesz bo on pewnie zapomni wiem że to w jego interesie jest ale wiesz żze on ma czas, a potem mi siora bedzie napierdzielac na hendika :kwasny:

to niech się curva ogarnie :decayed:

Opublikowano

:polew:

:decayed::decayed:

kilka drobiazgów , turbo , głowicę , cylinder , wałek , zawory i parę innych drobiazgów takich jak rozrząd czy świece ;]

yy...:shock3: na pewno miałeś wtedy 260tkm...takie coś to jakby rozrząd Ci strzelił...Ja przy moim to narazie tylko rozrząd, oleje i filtry...podstawowa eksploatacja...a i sorry uszczelniacze na pompowtryskach, bo się zapowietrzał:wink:

Opublikowano

Pany macie namiar na sprawdzony szrot gdzie stoją B6/B7 ? Musze jutro kupić szybę z ramką a na alledrogo same paści.

Opublikowano

ja nie ...takie młode egzemplarze mnie nie interere:grin::wink:

Opublikowano
Pany macie namiar na sprawdzony szrot gdzie stoją B6/B7 ? Musze jutro kupić szybę z ramką a na alledrogo same paści.

goście na Mikołowskiej czasem coś tam biorę:wink:

u nich do golfa brałem dobrali pod rocznik

Opublikowano

nie wolisz nowego zamiennika ? jakiś Pilkington czy Saint Gobaint? zawsze to nówka :wink:

Opublikowano

goście na Mikołowskiej czasem coś tam biorę:wink:

No jutro tam wdepne po robo, przydałby się jakiś w Kato.

Kiedyś na Witosa był szrot który miał części na potęge do VAGów ale się przenieśli do Wojkowic .

Opublikowano

ale to nówka z 2013 r a przy sprzedaży potencjalny klient może odpuścić temat

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.