Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mario za***iście ze masz nowy mobil ale dlaczego sie w kazdym poscie nim chwalisz? wytlumacz mi to seaciazu :)

Takich jest więcej osiołów co nie potrafią tego durnego podpisu w taptalku wyłączyć :decayed:

a ja lubię mój podpis... wtedy wiadomo, że ktoś pisze z komórki, można mu wybaczyć błędy i literówki.. :whistling:

Jak piszesz z taptalka to główny tytuł tematu jest pogrubioną czcionką nad każdą Twoją wiadomością :whistling:

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nie kazdy o tym wie - sprawdzam ;D

Wysłane z mojego GT-I9001

---------- Post dopisany at 20:18 ---------- Poprzedni post napisany at 20:17 ----------

mario za***iście ze masz nowy mobil ale dlaczego sie w kazdym poscie nim chwalisz? wytlumacz mi to seaciazu :)

Takich jest więcej osiołów co nie potrafią tego durnego podpisu w taptalku wyłączyć :decayed:

a ja lubię mój podpis... wtedy wiadomo, że ktoś pisze z komórki, można mu wybaczyć błędy i literówki.. :whistling:

Jak piszesz z taptalka to główny tytuł tematu jest pogrubioną czcionką nad każdą Twoją wiadomością :whistling:

Aaaa faktycznie - szacun - czegoś nowego się dowiedziałem na tym forum w końcu :whistling:

Opublikowano
Diman - wiem ze masz nie daleko do tego sklepu (firmy) podjechał byś tam i zawinoł mi takie o ile to nie będzie dla ciebie problem

dywaniki welurowe Audi A4 B6 /B7 PFI lux-poliamid (3265560768) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

się robi jutro tam podjadę i jak będą dostępne to ci je wezmę nie ma sprawy :wink:

Opublikowano

psyt

po spacerze

Opublikowano
psyt

po spacerze

widziałech dziś Twoje be 6 pod blokiem i kropka z nowa szybą

ps mało dostał :whistling:

Opublikowano
psyt

po spacerze

widziałech dziś Twoje be 6 pod blokiem i kropka z nowa szybą

ps mało dostał :whistling:

powiem że jeszcze się dobrze nie przyglądałem kropkowi ale jest dobrze

a mój z powrotem na warsztat musi trafić :facepalm:

do Zatora sprawny musi być

Opublikowano
  • Autor
:naughty:
Opublikowano
Diman - wiem ze masz nie daleko do tego sklepu (firmy) podjechał byś tam i zawinoł mi takie o ile to nie będzie dla ciebie problem

dywaniki welurowe Audi A4 B6 /B7 PFI lux-poliamid (3265560768) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

się robi jutro tam podjadę i jak będą dostępne to ci je wezmę nie ma sprawy :wink:

z góry dzięki

oczywiście kolor czarny o ile będzie a jak nie to zbliżony do czarnego chyba antracyt

Opublikowano

z góry dzięki

oczywiście kolor czarny o ile będzie a jak nie to zbliżony do czarnego chyba antracyt

oki się zrobi :wink:

Opublikowano

z góry dzięki

antracyt:thumbup1:

Opublikowano

soprano pość jeszcze jutro na wszelki wypadek esa z przypomnieniem w sprawie tych dywaników bo jutro z małym zostaje i może mi się zapomnieć :whistling:

Opublikowano

z góry dzięki

może też bym się skusił :whistling:

Opublikowano

ok ty załatwiasz dywany do Strusia nr II a ja stawiam pierwsze 0.7 w Zatorze od razu jak Kobiety będą nas rozpakowywać:decayed:

Opublikowano

z góry dzięki

luz mogę zapodać dwa komplety :wink:

Opublikowano

ty bierz bo twoje to tragedia już:facepalm:

Opublikowano
ok ty załatwiasz dywany do Strusia nr II a ja stawiam pierwsze 0.7 w Zatorze od razu jak Kobiety będą nas rozpakowywać:decayed:

ja w Zatorze zamierzam walić tylko driny co by na meczyk się podnieść :grin:

Opublikowano

z góry dzięki

luz mogę zapodać dwa komplety :wink:

tylko ja poproszę te z haftem :decayed:

Audi A4 B6 dywaniki z haftem PFI lux-poliamid (3265203556) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.