Kędzior Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Co jest Kędziorowaty? powolutku do przodu:wink: ---------- Post dopisany at 00:22 ---------- Poprzedni post napisany at 00:22 ---------- z krzyża w końcu spuściłeś ? ja yhym
akjam Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Co jest Kędziorowaty? powolutku do przodu:wink: ---------- Post dopisany at 00:22 ---------- Poprzedni post napisany at 00:22 ---------- z krzyża w końcu spuściłeś ? ja yhym
Polko_V Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 ...po robo pssyyt:beer: jeszcze jutro na 12, w niedzielę na 6.30 a następny tydzień na 12
Arturoo Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 ---------- Post dopisany at 05:04 ---------- Poprzedni post napisany at 05:04 ---------- ---------- Post dopisany at 05:05 ---------- Poprzedni post napisany at 05:04 ---------- poszły kapelony wszędzie.........jak będę odsypiał to się będą dziwić
Arturoo Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 DO Proszę......jak gorzoła ma sie lać wieczorem ...to od razu czcionka duża
Miszka82 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 DO Proszę......jak gorzoła ma sie lać wieczorem ...to od razu czcionka duża no ba
ucho.77 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 DO Proszę......jak gorzoła ma sie lać wieczorem ...to od razu czcionka duża quwa jutro o 2giej wyjazd
Miszka82 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 DO Proszę......jak gorzoła ma sie lać wieczorem ...to od razu czcionka duża quwa jutro o 2giej wyjazd już Ci gadałem nie będziesz zapijał wódki piwem ps pls weź mi wzmacniacz
pajda Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 dobry wieczór nareszcie mam neta zapodałem blueconnect na kartę ---------- Post dopisany at 23:17 ---------- Poprzedni post napisany at 23:17 ---------- a no i psyt Cza było z tabem brać! :whistling:Mają w ofercie Galaxy 2 10.1 - tego co ja mam. :eusathink:pomyślimy ten blueconnect to jest moj stary net, potem troche znajomy używał i postanowiłem go odszukać w piwnicy - mam modem z kartą sim + do tego router na wi-fi , wieć doładowałem go kartą tak -tak i śmiga na dłuższą metę trzeba bedzie pomysleć o jakim stałym łączu ---------- Post dopisany at 10:54 ---------- Poprzedni post napisany at 10:45 ---------- DO Proszę......jak gorzoła ma sie lać wieczorem ...to od razu czcionka duża no ba miszka wypije zdrowie Sary, nie dam rady na pępkowe dojechać, lece na podkarpacie do rodzinki na grilla
Rekomendowane odpowiedzi