Kędzior Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 zerwany film i rzyganie nom to w sumie prawie jak w sobote miałes :polew: :nabijasie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 miałem w tym semestrze dwa egzamminy i dwa jestem do tyłu znowu będę musiał chodzić i ściemniać, zeby wpis dostać a praca mgr "prawie" gotowa O której będziesz jutro w domu ? Pożyczyłbyś mi ta płytke ze zdjęciami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 tylko bez zerwanego filmu mi tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 zerwany film i rzyganie nom to w sumie prawie jak w sobote miałes :polew: :nabijasie: kto miał, tan miał hehe 06.03.2010 niedaleko [br]Dopisany: 05 Luty 2010, 22:27_________________________________________________strój i miejsce dowolne wszystko do uzgodnienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 ok ja mam low fuel i zmęczenie mnie dopada więc cisnę na wyro pozdro lachony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 ok ja mam low fuel i zmęczenie mnie dopada więc cisnę na wyro pozdro lachony nara PS. tylko dziewczynę zostaw w spokoju i rączki na kołdrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 jutro odpada jak co to w niedziele po 16 będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 a prosiłem dziś "medalików" żeby wkleili link gdzie jadą na gokarty i lipa, widzę, że można na nich polegać chyba że coś przeoczyłem :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Narka Miszka [br]Dopisany: 05 Luty 2010, 22:32_________________________________________________nie wkleili bo też byłem ciekawy nom miejsce City Rock zamierzam dalej walczyć o serce Wioli :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Narka Miszka [br]Dopisany: 05 Luty 2010, 22:32_________________________________________________nie wkleili bo też byłem ciekawy dziewczyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 nom niemożna na nich polegać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 nom niemożna na nich polegać co za szczere wyznanie :gwizdanie: [br]Dopisany: 05 Luty 2010, 22:35_________________________________________________pracuje ze mną kumpel z Honda Klub Polska, czy coś tam, oni jeżdżą do Opola na gokarty,zagadam do niego co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 nom ja bym pojechał na gokarty nom wiesz ja już prawie 3piwo kończe hehe kiedy mi prześlesz fotke żabki Stanley? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 nom ja bym pojechał na gokarty nom wiesz ja już prawie 3piwo kończe hehe kiedy mi prześlesz fotke żabki Stanley? hehe dzisiaj w żabce były dwie blondi jedna, ta właściwa i druga, która raczej by Ci nie podeszła - chyba, że jesteś hardkorem kiedyś kumpel tam pracował, mogę zrobic Ci dobry grunt pod interesy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 i żegnam. Spam nadrobiony Miszka przylazł i już ponad 10 stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 i żegnam. Spam nadrobiony Miszka przylazł i już ponad 10 stron. wypoczywaj hehe Stanley pokażesz mi ja to ci powiem co dalej czynimi w tym kierunku czy ja będziemy rezać czy złomować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Kędzior masz włączony TV ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 nom mam a co jest grane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 nom mam a co jest grane? i na co patrzysz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 eee na władce na TVN sobie zerkam mam jeszcze 2 browca a już mnie bierzę faza :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi