Multis Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 Ucho. Banioki na Ciebie czekają Tapatalk 4
ucho.77 Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 Żulian..Tapatalk 4 Degustator:grin: ---------- Post dopisany at 20:18 ---------- Poprzedni post napisany at 20:17 ---------- Zdrówko
Multis Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 A ja zaś o suchym pysku.. Tapatalk 4
Multis Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 Na mszę w niedzielę przychodzi pijak i mówi: - Zapraszam was wszystkich na imprezkę! Zdziwiony ksiądz wychyla się z konfesjonału a pijak mówi: - A Ty zorro jak się wysrasz to też przyjdź! Tapatalk 4
ucho.77 Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 A ja zaś o suchym pysku..Tapatalk 4 A ja sam pije wiec przychodz
Multis Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 Do 22 work o od 6 jutro rano . Ech. A gdzie nałożnica? Tapatalk 4 ---------- Post dopisany at 20:41 ---------- Poprzedni post napisany at 20:39 ---------- To Kowalskiego w nocy dzwoni telefon:*- Przepraszam tu apteka. Nastąpiła wielka pomyłka, zamiast rumianku pańskiej teściowej dostarczono cyjanek!*- A co to za różnica??*- No... 2,50zł. Tapatalk 4
Arturoo Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 ananasówka myk a się zastanawiałem nad tym....a postawiłem znowu na orzech z mlekiem pyrsk ...kurfa to się pije jak kakako do śniadania
diman Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 A ja po rudych sukach jestem kurde i smaki przyszly chyba bedzie cos przygotowac jeszcze
Majkel Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 A ja po rudych sukach jestem kurde i smaki przyszly chyba bedzie cos przygotowac jeszcze no to zdrówko Diman, też z rudą siedze
Rekomendowane odpowiedzi