stanley Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 nom dlatego mnie dziwi że Wiola mi nr niedała hahaha ten film jest jakiś jebni*ty hehe bedzie mi się podobał chyba raczej mało ciekawych scen w nim będzie Ostatni żywiec i spać... Może jeszcze cos na technicznym napiszę ( pod wpływem jakąś nową teorię wymyślę ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 nom dlatego mnie dziwi że Wiola mi nr niedała hahaha ten film jest jakiś jebni*ty hehe bedzie mi się podobał Kędzior, ostatni raz czytam te twoje pijackie wypociny :gwizdanie: następnym razem jak wpadnę na SK to wiesz co Cie czeka :gwizdanie: następnym razem poproś o streszczenie i niebędziesz musiał się wysilać i dukać jak czytasz :polew: Streszczenie - rozmowa głownie o alkoholu także same ciekawostki tak Stanley może cię coś natchnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 no ja też pierdo*e i nie nadrabiam , gadacie bez sensu ale te dwa filmiki o audi wypasik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 no ja też pierdo*e i nie nadrabiam , gadacie bez sensu ale te dwa filmiki o audi wypasik ja mam same merytoryczne wypowiedzi hakunamatata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Keżor ale jestem podjarany .. mój tata nie wiedział co to ...a niemiec dał mu 2 fotel żeby sobie przełożył bo ten nie jest ori :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 ostatni żywiec powiadasz Stanley... nom dobra namówiłeś mnie otwieram jeszcze 1 piwko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Keżor ale jestem podjarany .. mój tata nie wiedział co to ...a niemiec dał mu 2 fotel żeby sobie przełożył bo ten nie jest ori :polew: no ładnie Ci sie udało sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Keżor ale jestem podjarany .. mój tata nie wiedział co to ...a niemiec dał mu 2 fotel żeby sobie przełożył bo ten nie jest ori :polew: no ładnie Ci sie udało sie o co bangla? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Keżor ale jestem podjarany .. mój tata nie wiedział co to ...a niemiec dał mu 2 fotel żeby sobie przełożył bo ten nie jest ori :polew: no ładnie Ci sie udało sie o co bangla? rano poczytasz jak Ci minie bania to się dowiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Keżor ale jestem podjarany .. mój tata nie wiedział co to ...a niemiec dał mu 2 fotel żeby sobie przełożył bo ten nie jest ori :polew: no ładnie Ci sie udało sie o co bangla? rano poczytasz jak Ci minie bania to się dowiesz niemam bani pijaku :> już wiem o co chodzi zerkłem na gliwickie, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 proszę mi tutaj nie wchodzić z tematami o których nie mam pojęcia, bo dostaniecie bana :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 proszę mi tutaj nie wchodzić z tematami o których nie mam pojęcia, bo dostaniecie bana :gwizdanie: święte słowa, na gliwickich to się umie pochwalić ale żeby nam powiedzieć to już nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 ja wiedziałem zanim na gliwickich napisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 ja wiedziałem zanim na gliwickich napisał hehe ahh te tajemnice :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 ja wiedziałem zanim na gliwickich napisał hehe ahh te tajemnice :gwizdanie: ach te żule :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 ok - mówię mój senior sprowadził A4 z niemiec i jest tam jeden kubełek RECARO i niemiec ojcu dał nowy fotel żeby sobie przełożył, bo jet jest niby nie ori :polew: a ten recaro ląduje w mojej eSie... :kox: :kox: :kox: mniej więcej taki tylko z materiału i full elektryka i podgrzewanie : [br]Dopisany: 06 Luty 2010, 00:13_________________________________________________swoją drogą fajna ta a4... 1997 ori 240tys km... 119 kucy czarna - jak by nie avant :wallbash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 ja wiedziałem zanim na gliwickich napisał hehe ahh te tajemnice :gwizdanie: ach te żule :gwizdanie: fikasz? :polew: Krolu masz coś do avanta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 jeden Recaro, a drugi zwykły czy nie kumam, czy o co kaman f*ck Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 jeden Recaro, a drugi zwykły czy nie kumam, czy o co kaman f*ck tak jeden fotel będzie miał z recaro a drugi zwykły :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 dla mnie fotel to liczba pojedyńcza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi