Kędzior Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 fotel - liczba pojedyncza fotele - liczba mnoga :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 tak tylko 1 fotel... ale kij wartość mojego samochodu wzrosła dwukrotnie a niemiec dal mojemu ojcu drugi fotel ori żeby sobie przełożył a ten recaro wyrzucił :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 fotel - liczba pojedyncza fotele - liczba mnoga :polew: jutro idziemy do psychoanalityka no i bierzemy do niego flaszke trzeba to obgadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 dla mnie fotel to liczba pojedyńcza jeden ale dojebany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Kędzior jak Ci ciul*ne, twoje piwo jest jednak mocniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 dla mnie fotel to liczba pojedyńcza jeden ale dojebany chyba idę do niego spać p.s. keżor to są cieniasy oni nie wiedzą o co bangla... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 fotel - liczba pojedyncza fotele - liczba mnoga :polew: jutro idziemy do psychoanalityka no i bierzemy do niego flaszke trzeba to obgadać tak tylko 1 fotel... ale kij wartość mojego samochodu wzrosła dwukrotnie a niemiec dal mojemu ojcu drugi fotel ori żeby sobie przełożył a ten recaro wyrzucił :polew: :polew: nom fotel napewno super ale jakoś niewydaje mi się że to będzie pasowało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Królu, na dodatek jeżdżą avantami :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 nom fotel napewno super ale jakoś niewydaje mi się że to będzie pasowało idealnie pasuje pod moją tapicere - tu jego fota - musi iść do prania: PUCEK -święta racja - dlatego nie chce tego co mój senior przywiózł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 p.s. keżor to są cieniasy oni nie wiedzą o co bangla... :gwizdanie: nom to jak my cieniasy to kim ty jesteś pijąc redsy? :polew: ale ten RECARO ze skóry przecież ten co pokazałeś wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Basia mówi, że macie iść spać bo pierdo*licie bez sensu To nie Ikea żeby o fotelach gadać, tutaj się o alko rozmawia i o d*pach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Basia mówi, że macie iść spać bo pierdo*licie bez sensu To nie Ikea żeby o fotelach gadać, to się o alko rozmawia i o d*pach to ja chyba nie pasuję do ekipy... dostałem 4 reddsy od 3 dni je pije mam codziennie banie i jeszcze jeden mi został :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Basia mówi, że macie iść spać bo pierdo*licie bez sensu To nie Ikea żeby o fotelach gadać, to się o alko rozmawia i o d*pach to ja chyba nie pasuję do ekipy... dostałem 4 reddsy od 3 dni je pije mam codziennie banie i jeszcze jeden mi został :decayed: a flaszke do każdego redsa tez w to wliczyłeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Basia mówi, że macie iść spać bo pierdo*licie bez sensu To nie Ikea żeby o fotelach gadać, tutaj się o alko rozmawia i o d*pach polać jej bo mądrze gada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Basia mówi, że macie iść spać bo pierdo*licie bez sensu To nie Ikea żeby o fotelach gadać, tutaj się o alko rozmawia i o d*pach polać jej bo mądrze gada ale ma paskudny ryj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Kędzior jak Ci ciul*ne, twoje piwo jest jednak mocniejsze o co ci chodziło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 hardcore sie zaczyna niestety spadam spac trzymcie sie laski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Basia mówi, że macie iść spać bo pierdo*licie bez sensu To nie Ikea żeby o fotelach gadać, tutaj się o alko rozmawia i o d*pach polać jej bo mądrze gada ale ma paskudny ryj jak by ci taka zakręciła tyłkiem przed oczami to byś od razu a teraz bedziesz wydziwiał ze nieładna muehehhe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Kędzior jak Ci ciul*ne, twoje piwo jest jednak mocniejsze o co ci chodziło? kup, flaszkę, przyjedź to wszystkiego się dowiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Kędzior jak Ci ciul*ne, twoje piwo jest jednak mocniejsze o co ci chodziło? kup, flaszkę, przyjedź to wszystkiego się dowiesz teraz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi