Arturoo Opublikowano 23 Września 2013 Opublikowano 23 Września 2013 siemka pany ....mała prośba...jakby ktoś wiedział o godnej uwagi b6 1.8T i dał znać to byłbym bardzo wdzięczny ja mam...a nie czekaj czekaj siemka pany ....mała prośba...jakby ktoś wiedział o godnej uwagi b6 1.8T i dał znać to byłbym bardzo wdzięczny sorry pojebało mi się :decayed::decayed:
OKO Opublikowano 23 Września 2013 Opublikowano 23 Września 2013 ---------- Post dopisany at 22:20 ---------- Poprzedni post napisany at 22:06 ---------- :punk::punk:
stanley Opublikowano 23 Września 2013 Opublikowano 23 Września 2013 i psyt Pajda, dzieki za pomoc. Czuje sie jakbym wrócił do żywych. Po prawie 3miesiacach w końcu w domu świeci TV
stasiu1971 Opublikowano 23 Września 2013 Opublikowano 23 Września 2013 ogólnie to do czego jest potrzebna ta "kwalifikacja wstępna" ? czy teraz nie wystarczy posiadania odpowiedniego prawa jazdy ? Kurs na przewóz rzeczy czyli jak nie będziesz miał tego to na co Ci prawo jazdy C+E . Kuzyn robił rok temu prawko to +- 8-9 tys wszystko czyli jak ma ktoś prawko C,E to nie może jeździć autem z towarem bez dodatkowych kursów , czego to nie wymyslą żeby zedrzeć z ludzi kasę to w ogóle po co robią prawo jazdy tych kategorii :?: skoro nie można nic z nim robić ,powinni w takim razie ten dodatkowy kurs wprowadzić do prawa jazdy jako całość
akjam Opublikowano 23 Września 2013 Opublikowano 23 Września 2013 i psytPajda, dzieki za pomoc. Czuje sie jakbym wrócił do żywych. Po prawie 3miesiacach w końcu w domu świeci TV Zeszliście i się nie zgubiliście.
stanley Opublikowano 23 Września 2013 Opublikowano 23 Września 2013 i psytPajda, dzieki za pomoc. Czuje sie jakbym wrócił do żywych. Po prawie 3miesiacach w końcu w domu świeci TV Zeszliście i się nie zgubiliście. masakra dzisiaj była, do tego non stop napierdalal deszcz... flaszka została na dachu
akjam Opublikowano 23 Września 2013 Opublikowano 23 Września 2013 No to jest powód żeby znowu wejść na dach.
stanley Opublikowano 23 Września 2013 Opublikowano 23 Września 2013 mam nadzieję, że już nie będziemy musieli wchodzić a flaszkę zrobimy przed TV
pajda Opublikowano 24 Września 2013 Opublikowano 24 Września 2013 i psytPajda, dzieki za pomoc. Czuje sie jakbym wrócił do żywych. Po prawie 3miesiacach w końcu w domu świeci TV ciszę się że opanowaliśmy temat , mam nadzieje że obraz nie jest do góry nogami a i rozumie że jestem pierwszy na liście gości przy parapetówie , no i flaszke z pompką będziemy przed tv obalać
akjam Opublikowano 24 Września 2013 Opublikowano 24 Września 2013 No to powoli zbieram się na chatę. Do zoba... P.S. Kto dziś będzie?
OKO Opublikowano 24 Września 2013 Opublikowano 24 Września 2013 Czas na mały disssss, Katowice i OKOlice POBUDKA
Rekomendowane odpowiedzi