pajda Opublikowano 8 Października 2013 Opublikowano 8 Października 2013 po grillu txh za spota, smacznie i elegancko
oprych Opublikowano 8 Października 2013 Opublikowano 8 Października 2013 nie mam to ja zakończenie sezonu grillowego czas aby Stanley oficjalnie otwarł sezon zielonego królika
krzysieksc83 Opublikowano 8 Października 2013 Opublikowano 8 Października 2013 dzięki za spota i ostatniego grila:wink:
Multis Opublikowano 8 Października 2013 Opublikowano 8 Października 2013 sciagneli mnie do roby:( Normalnie masakra... Tapatalk
pajda Opublikowano 8 Października 2013 Opublikowano 8 Października 2013 sciagneli mnie do roby:( Normalnie masakra... Tapatalk trudno, omineła cię kiełbaska, ale nie martw się w przyszłym roku napewno się załapiesz
stanley Opublikowano 8 Października 2013 Opublikowano 8 Października 2013 sezon grilowy uważam za zamknięty
Multis Opublikowano 8 Października 2013 Opublikowano 8 Października 2013 Spoko. Ale chyba zaczne sezon wedzarniowy Tapatalk
akjam Opublikowano 8 Października 2013 Opublikowano 8 Października 2013 Ja będę ale około 20ej dopiero bo nie wyjdę niestety wcześniej z robo. To naciskaj wykorzystają te 200 km Co tam spi pod maska, chyba że już polowe zdechlo Nic nie zdechło, nic nie zdechło.... Wynik sami widzieliście. Dość szybko udało mi się pokonać 45km przy niewielkim spalaniu jak na średnią prędkość i czas... BTW Dzięki za ostatniego spota grillowego w tym roku.
Rekomendowane odpowiedzi