stanley Opublikowano 20 Października 2013 Opublikowano 20 Października 2013 jeszcze jutro do robo i trzeba wypisać 2 tyg urlopu
Multis Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 Pajda. Ponoć masz ramki. Tapatalk now Free
Kędzior Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 WSHH Feature : Kara Chase Vine's Ultimate Twerker - YouTube
oprych Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 WSHH Feature : Kara Chase Vine's Ultimate Twerker - YouTube poryło mi beret
Kędzior Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 WSHH Feature : Kara Chase Vine's Ultimate Twerker - YouTube poryło mi beret dobra nuta co
zepol Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 Odebrałem niunie od chłopaków z Turbo expert - z jednej strony lipton, że nie rozwiązali mojego problemu a drugiej przekopali mi pół auta w poszukiwaniu usterki i porobili jakieś mniej istotne dupstwa które wpłynęły troszke na dynamike jazdy (poprzednio ledwo do 200 sie kulałem na gazie a po odbiorze od nich 218km/h Njuuuu rekord ) najlepsze jest to że nie chcieli kasy za robocizne ale aż głupio nic nie dać. Oczywiście trza było sypnąć groszem z kapsy:naughty:
Miszka82 Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 nie pomogli bo w Twoim silniku nie ma turbo a oni są turbo expert
Rekomendowane odpowiedzi