pajda Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 Pajda czy ty czasem nie masz zamiaru pracować w sobotę bo bym się zwalił do ciebie na melinę ja tez bym sie w sobote po poludniu do ciebie zwalil moze by my jakas 0,7 opanowali pod te CLH ??? jestem za chyba nic nie mamy w palach od jednej 0,7 lepsze są dwie 0,7:naughty:też się piszę oki spoko
stanley Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 Pajda czy ty czasem nie masz zamiaru pracować w sobotę bo bym się zwalił do ciebie na melinę ja tez bym sie w sobote po poludniu do ciebie zwalil moze by my jakas 0,7 opanowali pod te CLH ??? jestem za chyba nic nie mamy w palach od jednej 0,7 lepsze są dwie 0,7:naughty:też się piszę także tego
ucho.77 Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 To jeszcze nie masz? nie mam:facepalm:a miałem już nic nie robić
akjam Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 u mnie od roku leży lustro fotochrom To jeszcze nie masz? nie mam:facepalm:a miałem już nic nie robić Taaa... :whistling:BTW U mnie leżały LEDy A6 chyba z rok a dziś chwilę byłem w garażu i znalazłem zupełnie przypadkiem, AirBagi boczne tylne razem z boczkami, Tylna podgrzewana kanapa ze wszystkimi potrzebnymi przełącznikami, kamera cofania, PDC i jakieś tam...
ucho.77 Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 Taaa... :whistling:BTW U mnie leżały LEDy A6 chyba z rok a dziś chwilę byłem w garażu i znalazłem zupełnie przypadkiem, AirBagi boczne tylne razem z boczkami, Tylna podgrzewana kanapa ze wszystkimi potrzebnymi przełącznikami, kamera cofania, PDC i jakieś tam... chomikujesz
akjam Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 Coś się tam zrobi ale powoli.
Arturoo Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 u mnie od roku leży lustro fotochrom To jeszcze nie masz? nie mam:facepalm:a miałem już nic nie robić Taaa... :whistling:BTW U mnie leżały LEDy A6 chyba z rok a dziś chwilę byłem w garażu i znalazłem zupełnie przypadkiem, AirBagi boczne tylne razem z boczkami, Tylna podgrzewana kanapa ze wszystkimi potrzebnymi przełącznikami, kamera cofania, PDC i jakieś tam... :polew::polew::polew::polew:
pajda Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 u mnie od roku leży lustro fotochrom To jeszcze nie masz? nie mam:facepalm:a miałem już nic nie robić Taaa... :whistling:BTW U mnie leżały LEDy A6 chyba z rok a dziś chwilę byłem w garażu i znalazłem zupełnie przypadkiem, AirBagi boczne tylne razem z boczkami, Tylna podgrzewana kanapa ze wszystkimi potrzebnymi przełącznikami, kamera cofania, PDC i jakieś tam... :polew::polew::polew::polew: he he no na pewno czysty przypadek :polew:
Arturoo Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 idę luknąć do mojej....ale co tam może być ?....
oprych Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 Dawaj na handel bo i tak tego nie zrobisz a amortyzacja leci do przodu
pajda Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 Pajda czy ty czasem nie masz zamiaru pracować w sobotę bo bym się zwalił do ciebie na melinę ja tez bym sie w sobote po poludniu do ciebie zwalil moze by my jakas 0,7 opanowali pod te CLH ??? jestem za chyba nic nie mamy w palach od jednej 0,7 lepsze są dwie 0,7:naughty:też się piszę także tego
akjam Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 Nad kamerą się zastanawiam i nad grzaniem tyłu też więc...
stanley Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 u mnie od roku leży lustro fotochrom To jeszcze nie masz? nie mam:facepalm:a miałem już nic nie robić Taaa... :whistling:BTW U mnie leżały LEDy A6 chyba z rok a dziś chwilę byłem w garażu i znalazłem zupełnie przypadkiem, AirBagi boczne tylne razem z boczkami, Tylna podgrzewana kanapa ze wszystkimi potrzebnymi przełącznikami, kamera cofania, PDC i jakieś tam... :polew::polew::polew::polew: słowo klucz, pewnie się o to potknął - przypadkiem ---------- Post dopisany at 22:51 ---------- Poprzedni post napisany at 22:50 ---------- Nad kamerą się zastanawiam i nad grzaniem tyłu też więc... grzana kanapa z tyłu jest w cipkę kiedyś Miron, obecnie Pucek ma to w B7 W drodze z Wisły do Kato, jak wracaliśmy z nart zawsze wysychały mi spodnie
pajda Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 LOL, magiczny garaż nie masz czasem przypadkiem w magicznym garażu fotochromu zewnetrzengo upps , a miałem już nic nie robić
ucho.77 Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 Nad kamerą się zastanawiam i nad grzaniem tyłu też więc... kamera spox,ale grzane d*py z tyłu to rzecz zbędna bynajmniej raczej nie sprawdzisz jak grzeją
stanley Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 Nad kamerą się zastanawiam i nad grzaniem tyłu też więc... kamera spox,ale grzane d*py z tyłu to rzecz zbędna bynajmniej raczej nie sprawdzisz jak grzeją kumple sprawdzą
pajda Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 Nad kamerą się zastanawiam i nad grzaniem tyłu też więc... kamera spox,ale grzane d*py z tyłu to rzecz zbędna bynajmniej raczej nie sprawdzisz jak grzeją kto wiem, jak na grzyby pojedzie to przetestuje... przeca jak bedzie ją ten tego w zime to przynajmniej jej pikpka nie zmarznie
Rekomendowane odpowiedzi