oprych Opublikowano 16 Listopada 2013 Opublikowano 16 Listopada 2013 Ciekawe jak Robiąc kalibrację ...silniczki poznają wartości graniczne pracy (wychylenia klap) ... wysłane z one v aha jasne i wszystko wiem czym to zrobic ? i najwaznejsze jak ?
ucho.77 Opublikowano 16 Listopada 2013 Opublikowano 16 Listopada 2013 ciekawe jak robiąc kalibrację ...silniczki poznają wartości graniczne pracy (wychylenia klap) ... wysłane z one v aha jasne i wszystko wiem czym to zrobic ? I najwaznejsze jak ? vagiem
turzol Opublikowano 16 Listopada 2013 Opublikowano 16 Listopada 2013 Basic settings i ustawic grupe 000. Oczywiscue w sekcji auto-hvac
oprych Opublikowano 16 Listopada 2013 Opublikowano 16 Listopada 2013 ciekawe jak robiąc kalibrację ...silniczki poznają wartości graniczne pracy (wychylenia klap) ... wysłane z one v aha jasne i wszystko wiem czym to zrobic ? I najwaznejsze jak ? vagiem trzeba go miec to raz a dwa Krolu żyje bo najpierw nie odebrał fona a potem odbił i wyłączył tel ---------- Post dopisany at 16:34 ---------- Poprzedni post napisany at 16:33 ---------- Basic settings i ustawic grupe 000. Oczywiscue w sekcji auto-hvac i to jest odpowiedz
ucho.77 Opublikowano 16 Listopada 2013 Opublikowano 16 Listopada 2013 a dwa Krolu żyje bo najpierw nie odebrał fona a potem odbił i wyłączył telza jaja go powieszę
pajda Opublikowano 16 Listopada 2013 Opublikowano 16 Listopada 2013 co tam alkony opony na zime zamówione a i w środę wymiana szyby
H4mm3R Opublikowano 16 Listopada 2013 Opublikowano 16 Listopada 2013 co tam alkony opony na zime zamówione a i w środę wymiana szyby A co z tą uszkodzoną oponą ??
pajda Opublikowano 16 Listopada 2013 Opublikowano 16 Listopada 2013 co tam alkony opony na zime zamówione a i w środę wymiana szyby A co z tą uszkodzoną oponą ?? poszła w czwartek do reklamacji , teraz maja 14 dni na odp. ale chyba nic z tego nie bedzie bo jak gosciowi wysłałem zdjęcie to mi dano że to jest uszkodzenie mechaniczne i że mam prawo do reklamacji więc poszło do reklamacji
ucho.77 Opublikowano 16 Listopada 2013 Opublikowano 16 Listopada 2013 co tam alkony opony na zime zamówione a i w środę wymiana szyby b6 czy b7 będzie
pajda Opublikowano 16 Listopada 2013 Opublikowano 16 Listopada 2013 co tam alkony opony na zime zamówione a i w środę wymiana szyby b6 czy b7 będzie b7
ucho.77 Opublikowano 16 Listopada 2013 Opublikowano 16 Listopada 2013 co tam alkony opony na zime zamówione a i w środę wymiana szyby b6 czy b7 będzie b7 czyli muszę lusterko ci kupić quwa a miałem już nic nie robić
pajda Opublikowano 16 Listopada 2013 Opublikowano 16 Listopada 2013 co tam alkony opony na zime zamówione a i w środę wymiana szyby b6 czy b7 będzie b7 czyli muszę lusterko ci kupić quwa a miałem już nic nie robić tak, czarne proszę nie musi być z kompasem
Arturoo Opublikowano 16 Listopada 2013 Opublikowano 16 Listopada 2013 co tam alkony opony na zime zamówione a i w środę wymiana szyby b6 czy b7 będzie b7 czyli muszę lusterko ci kupić quwa a miałem już nic nie robić tak, czarne proszę nie musi być z kompasem wysłane z one v
akjam Opublikowano 16 Listopada 2013 Opublikowano 16 Listopada 2013 co tam alkony opony na zime zamówione a i w środę wymiana szyby b6 czy b7 będzie b7 Załatwiasz przez TU? Jakiej marki szyba? co tam alkony opony na zime zamówione a i w środę wymiana szyby b6 czy b7 będzie b7 czyli muszę lusterko ci kupić quwa a miałem już nic nie robić tak, czarne proszę nie musi być z kompasem :good:
pajda Opublikowano 16 Listopada 2013 Opublikowano 16 Listopada 2013 co tam alkony opony na zime zamówione a i w środę wymiana szyby b6 czy b7 będzie b7 Załatwiasz przez TU? Jakiej marki szyba? co tam alkony opony na zime zamówione a i w środę wymiana szyby b6 czy b7 będzie b7 czyli muszę lusterko ci kupić quwa a miałem już nic nie robić tak, czarne proszę nie musi być z kompasem :good: szyba Saint-Gobain Sekurit - taka zresztą mam na pozostałych moich szybach , załatwiam prv.
Miszka82 Opublikowano 16 Listopada 2013 Opublikowano 16 Listopada 2013 no lipa fc**j nie wiem czym się ludzie jarają
Rekomendowane odpowiedzi