stanley Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 siemka 4str spamu masakra ja oglądałem walkę na żywo, nom szkoda że nie było K.O ale walka i tak ładna, i tak jak obstawiałem była o 4 :> więc poszedłem spać dopiero o 5 więc nieposzedłem do szkoły dzisiaj bo niedałem rady muhehehehe no to ładnie pojechałeś po bandzie
Kędzior Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 ja skoków nielubię, Stanley nom trzeba mieć w życiu jakieś priorytety :polew:
Miszka82 Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 ja skoków nielubię, wiem wolisz sporty siłowe - podnoszenie ciężarów :beer1:
Kędzior Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 ja skoków nielubię, wiem wolisz sporty siłowe - podnoszenie ciężarów :beer1: hehe nom a jak niema to jak dobra walka
Kędzior Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 znalazłem płytkę ze zdjęciami z częstochowy :gwizdanie:
stanley Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 znalazłem płytkę ze zdjęciami z częstochowy :gwizdanie: to weź ją we wtorek, ja wezmę kompa i sobie zgram
Miszka82 Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 ale chyba Adaś nie skacze :gwizdanie: no dlatego wróciłem :>
Kędzior Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 znalazłem płytkę ze zdjęciami z częstochowy :gwizdanie: to weź ją we wtorek, ja wezmę kompa i sobie zgram
Bulczas Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 A ja nie dawno byłem się odstresować :naughty:
diman Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 A ja nie dawno byłem się odstresować :naughty: rafal szacun za odwage przy 5 stopniowym mrozie :notworthy:
stanley Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Rafał jeszcze tylko wsadzisz do niego glebe, fajne fele, jakiegoś chipa zapodasz dla operatora tej maszyny i będzie fajna fura spadam do rodziców na jakąś coffee Do wieczora
krolu Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 A ja nie dawno byłem się odstresować :naughty: Rafał kiedy idziemy razem :naughty:
Kędzior Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 i kierownice w eSy wsadź koniecznie poliftowe lampy i będzie luzzz masakra jak tak ci sie chciało masz zdrowie Krolu wsadź do niego RECARO muhehehe
diman Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 A ja nie dawno byłem się odstresować :naughty: Rafał kiedy idziemy razem :naughty: no tez o tym pomyslalem ze moze jakis wspolny rowerowy wypad zrobimy
Kędzior Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 ja mogę jechać ale pierwszy lepszy bar i robię przy nim postój :polew:
diman Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 ja mogę jechać ale pierwszy lepszy bar i robię przy nim postój :polew: nie badz mietki co drugi staniemy :gwizdanie:
krolu Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Miron opowiadał, że robił 200 km na dzień na rowerze więc go nie bierzemy :evil:
Rekomendowane odpowiedzi