oprych Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 yyy ja ich nie mam a nie dawałeś komuś ???
Arturoo Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Wracając pół drogi bawiłem się rolkami na kierownicy Dzięki Panowie za spota, a Wam Pajda i Tolek za poświęcony czas :notworthy: to dlatego zniknąłęś ......................ze 30km i 50nm w gratisie dostałeś
Majkel Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Wracając pół drogi bawiłem się rolkami na kierownicy Dzięki Panowie za spota, a Wam Pajda i Tolek za poświęcony czas :notworthy: to dlatego zniknąłęś ......................ze 30km i 50nm w gratisie dostałeś w pakiecie chłopaki też heble większe dorzucili ... i po co przepłacać?!
Arturoo Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 yyy ja ich nie mam a nie dawałeś komuś ??? Mam cos jeszcze w aucie
pajda Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Wracając pół drogi bawiłem się rolkami na kierownicy Dzięki Panowie za spota, a Wam Pajda i Tolek za poświęcony czas :notworthy: nie ma za co, fajnie że mogłem pomóc i że się udało to ogarnąć dzięki za kebaba
akjam Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Dzieki za spociszona! P.S. Ja też się nażarłem tym kebabem.
stanley Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Dzieki za spociszona! P.S. Ja też się nażarłem tym kebabem. aż piwo nie chce wejść
Rekomendowane odpowiedzi