OKO Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 To fakt. Podchodzis wkładasz rękę pod bluzkę i mówisz LUBISZ TO SUKO :polew: :polew:
Pucek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 W klubie 80 w siemianowicach śląskich jest teraz jakoś erotic show :gwizdanie: ale teraz teraz? jadymy ? ja już pisze z auta jak mnie ktoś zabierze to jade :> czyli nie jedziesz
keżor Opublikowano 8 Lutego 2010 Autor Opublikowano 8 Lutego 2010 Kobiety lubią romantyzm a niektore lubia jak sa sponiewierane :polew: To fakt. Podchodzis wkładasz rękę pod bluzkę i mówisz LUBISZ TO SUKO :polew: muehhehehe mój ulubiony tekst :polew: :polew: taaa, jak : Ruchasz sie ,czy trzeba z Tobą chodzić
stanley Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 nie pamiętam co chciałem napisać dwie str wczesniej, jak była gadka o romantyzmie Uwaga - podczas pisania wysłano 5 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? Uwaga - podczas pisania wysłano nową odpowiedź, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość?
Bulczas Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 W klubie 80 w siemianowicach śląskich jest teraz jakoś erotic show :gwizdanie: ale teraz teraz? jadymy ? ja już pisze z auta jak mnie ktoś zabierze to jade :> czyli nie jedziesz :polew:[br]Dopisany: 08 Luty 2010, 23:13_________________________________________________ Kobiety lubią romantyzm a niektore lubia jak sa sponiewierane :polew: To fakt. Podchodzis wkładasz rękę pod bluzkę i mówisz LUBISZ TO SUKO :polew: muehhehehe mój ulubiony tekst :polew: :polew: taaa, jak : Ruchasz sie ,czy trzeba z Tobą chodzić Ten tekt też jest dobry :polew:
Kędzior Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Kobiety lubią romantyzm a niektore lubia jak sa sponiewierane :polew: To fakt. Podchodzis wkładasz rękę pod bluzkę i mówisz LUBISZ TO SUKO :polew: muehhehehe mój ulubiony tekst :polew: :polew: taaa, jak : Ruchasz sie ,czy trzeba z Tobą chodzić tak Keżor ten tekst też bardzo lubię szkoda że w city tak wcześnie odpadłeś bo widzę mogłbyś pokazać pare ciekawych akcji
Bulczas Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 To kiedy idziemy bo muszę zaplanować urlop
OKO Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 To kiedy idziemy bo muszę zaplanować urlop no panowie konkrety piątek??
keżor Opublikowano 8 Lutego 2010 Autor Opublikowano 8 Lutego 2010 no to w sobote idymy podbić spiż , no chyba że jutro po spocie ? kto wie jaka tam muza jutro leci ?
Pucek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Kobiety lubią romantyzm a niektore lubia jak sa sponiewierane :polew: To fakt. Podchodzis wkładasz rękę pod bluzkę i mówisz LUBISZ TO SUKO :polew: muehhehehe mój ulubiony tekst :polew: :polew: taaa, jak : Ruchasz sie ,czy trzeba z Tobą chodzić tak Keżor ten tekst też bardzo lubię szkoda że w city tak wcześnie odpadłeś bo widzę mogłbyś pokazać pare ciekawych akcji za to Ty dałeś popis w męskiej toalecie z Panami pewnie nie pamiętasz, ale już wszystko wiemy
stanley Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 PIERD*OLE, NIE PISZE bede tylko czytać Uwaga - podczas pisania wysłano 2 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? Uwaga - podczas pisania wysłano nową odpowiedź, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość?
Bulczas Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 no to w sobote idymy podbić spiż , no chyba że jutro po spocie ? kto wie jaka tam muza jutro leci ? Dawno nie byłem to się nie orientuje w klimacie :gwizdanie:
OKO Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 o to w sobote idymy podbić spiż , no chyba że jutro po spocie ? kto wie jaka tam muza jutro leci Jutro też otwarte?? jadymy
Bulczas Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 PIERD*OLE, NIE PISZE bede tylko czytać Uwaga - podczas pisania wysłano 2 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? Uwaga - podczas pisania wysłano nową odpowiedź, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? :polew:
Kędzior Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 jak niechcecie po mnei przyjechać to biore bike od siostry i przyjadę na nim na pełnym lansie
OKO Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 PIERD*OLE, NIE PISZE bede tylko czytać Uwaga - podczas pisania wysłano 2 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? Uwaga - podczas pisania wysłano nową odpowiedź, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? nie czytaj kikaj OK :polew:
keżor Opublikowano 8 Lutego 2010 Autor Opublikowano 8 Lutego 2010 PIERD*OLE, NIE PISZE bede tylko czytać Uwaga - podczas pisania wysłano 2 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? Uwaga - podczas pisania wysłano nową odpowiedź, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? co Ty z telefonu klikasz?
stanley Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 aha, chaciałem napisać ze do spiża w soboty chodzą małolaty, byłem tam 2 lata temu
OKO Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 jak niechcecie po mnei przyjechać to biore bike od siostry i przyjadę na nim na pełnym lansie 4.2 3/4Q :polew:
Rekomendowane odpowiedzi