Pucek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 aha, chaciałem napisać ze do spiża w soboty chodzą małolaty, byłem tam 2 lata temu za te 2 lata to wyrosły
Bulczas Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Może uderzymy do energy do krakowa :gwizdanie:
OKO Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 w Piatki wg mnie jest przyjemniej jest mniej ludzi wiecej DUPECZEK :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 no to w sobote idymy podbić spiż , no chyba że jutro po spocie ? kto wie jaka tam muza jutro leci ? weekend nie bo mam szkołe ale jutro bardzo chętnie
stanley Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 panowie, jeśli chodzi o wypad na miasto to czekam na PW Adrenalina czyta....... :gwizdanie:
OKO Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Może uderzymy do energy do krakowa :gwizdanie: spot wyjazdowy
Kędzior Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 w Piatki wg mnie jest przyjemniej jest mniej ludzi wiecej DUPECZEK :gwizdanie: ja mam szkołe więc niemogę ;( zróbmy coś jutro
OKO Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 a mam szkołe więc niemogę ;( zróbmy coś jutro :decayed ja jutro mam prace ;( ;(
Kędzior Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Napiszę w tej sprawie do Maxa Max musi poprowadzić wycieczkę
Bulczas Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 w Piatki wg mnie jest przyjemniej jest mniej ludzi wiecej DUPECZEK :gwizdanie: ja mam szkołe więc niemogę ;( zróbmy coś jutro Olej tą szkołę w końcu po co Ci to :polew:
Kędzior Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 a mam szkołe więc niemogę ;( zróbmy coś jutro :decayed ja jutro mam prace ;( ;( urlop na żądanie
OKO Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 w Piatki wg mnie jest przyjemniej jest mniej ludzi wiecej DUPECZEK :gwizdanie: ja mam szkołe więc niemogę ;( zróbmy coś jutro Olej tą szkołę w końcu po co Ci to :polew: pier....ol szkole beda dupeczki
keżor Opublikowano 8 Lutego 2010 Autor Opublikowano 8 Lutego 2010 http://www.spiz.pl/ 10 ero student party
Bulczas Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 a mam szkołe więc niemogę ;( zróbmy coś jutro :decayed ja jutro mam prace ;( ;( urlop na żądanie Szkoda że są tylko 4 dni ;(
Kędzior Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 w Piatki wg mnie jest przyjemniej jest mniej ludzi wiecej DUPECZEK :gwizdanie: ja mam szkołe więc niemogę ;( zróbmy coś jutro Olej tą szkołę w końcu po co Ci to :polew: kolekcjonuję indeksy hehehe
stanley Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Kędzior, napszę Ci usprawiedliwienie a jak będzie trzeba to mój prezes przybije pieczątkę
OKO Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 a mam szkołe więc niemogę ;( zróbmy coś jutro :decayed ja jutro mam prace ;( ;( urlop na żądanie Szkoda że są tylko 4 dni ;( mmmh ja już mam 3 ;( ;([br]Dopisany: 08 Luty 2010, 23:23_________________________________________________ Kędzior, napszę Ci usprawiedliwienie a jak będzie trzeba to mój prezes przybije pieczątkę i jeszcze podpiszemy sie wszyscy :polew:
Kędzior Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 albo chodźmy do imperium do Sosnowca tam nie ma bata żeby ktoś laski niewyrwał lub wpier*ol niedostał
Rekomendowane odpowiedzi