Bulczas Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 albo chodźmy do imperium do Sosnowca tam nie ma bata żeby ktoś laski niewyrwał lub wpier*ol niedostał Imperium jest do bani
Kędzior Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 albo chodźmy do imperium do Sosnowca tam nie ma bata żeby ktoś laski niewyrwał lub wpier*ol niedostał Imperium jest do bani nom tak ale jakiegoś lachona zawsze wyrwiesz
keżor Opublikowano 8 Lutego 2010 Autor Opublikowano 8 Lutego 2010 albo chodźmy do imperium do Sosnowca tam nie ma bata żeby ktoś laski niewyrwał lub wpier*ol niedostał :laghing2: a co sie częściej zdarza?
OKO Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 erium do Sosnowca tam nie ma bata żeby ktoś laski niewyrwał lub wpier*ol niedostał Imperium jest do bani :thumbdown Najlepsze sa aftery w niedziele rano sami nacpani :kox: bramkaze i kur..wy
Bulczas Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 albo chodźmy do imperium do Sosnowca tam nie ma bata żeby ktoś laski niewyrwał lub wpier*ol niedostał Imperium jest do bani nom tak ale jakiegoś lachona zawsze wyrwiesz Imperium mi się źle kojarzy :gwizdanie:
stanley Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 rozpierda*lają mnie hasła typu : czrna piątki, a w ciągu 4 godzin leci 8 piosenek jennifer lopez
Kędzior Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 albo może sobie poprostu pojedziemy do jakiejś dupeczki z odlotów i ten tego :polew: albo do night clubu
Pucek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 albo chodźmy do imperium do Sosnowca tam nie ma bata żeby ktoś laski niewyrwał lub wpier*ol niedostał czyli prawdziwy świat Kędziora na mnie już czas, bo o 4:30 trzeba wstawać :gwizdanie: do jutra
stanley Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 narka Pucuś [br]Dopisany: 08 Luty 2010, 23:28_________________________________________________ albo może sobie poprostu pojedziemy do jakiejś dupeczki z odlotów i ten tego :polew: albo do night clubu Marta22, mówisz i masz hehe
Kędzior Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 albo chodźmy do imperium do Sosnowca tam nie ma bata żeby ktoś laski niewyrwał lub wpier*ol niedostał czyli prawdziwy świat Kędziora na mnie już czas, bo o 4:30 trzeba wstawać :gwizdanie: do jutra ja wstaję o 4.15 i jakoś nienarzekam trzym się kolorowy
OKO Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Katowice miasto jedno na sto albo chodźmy do imperium do Sosnowca tam nie ma bata żeby ktoś laski niewyrwał lub wpier*ol niedostał czyli prawdziwy świat Kędziora na mnie już czas, bo o 4:30 trzeba wstawać :gwizdanie: do jutra 3m sie
Bulczas Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Narka Pucek Mam żniki w night klubach Zarcik :polew:
Kędzior Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 narka Pucuś [br]Dopisany: 08 Luty 2010, 23:28_________________________________________________ albo może sobie poprostu pojedziemy do jakiejś dupeczki z odlotów i ten tego :polew: albo do night clubu Marta22, mówisz i masz hehe nie ma takiej znam wszystkie na pamięć
OKO Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Narka Pucek Mam żniki w night klubach Zarcik :polew: ja w McDonaldzie :polew:
keżor Opublikowano 8 Lutego 2010 Autor Opublikowano 8 Lutego 2010 albo może sobie poprostu pojedziemy do jakiejś dupeczki z odlotów i ten tego :polew: albo do night clubu czyli gang bang a night club nie na moją keszeń
Kędzior Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Narka Pucek Mam żniki w night klubach Zarcik :polew: przez chwilę ci uwierzyłem
keżor Opublikowano 8 Lutego 2010 Autor Opublikowano 8 Lutego 2010 będziemy musieli poczekać spokojnie do tej 22000 strony
Kędzior Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 albo może sobie poprostu pojedziemy do jakiejś dupeczki z odlotów i ten tego :polew: albo do night clubu czyli gang bang a night club nie na moją keszeń weźmiemy Akjama on zapłaci [br]Dopisany: 08 Luty 2010, 23:32_________________________________________________ będziemy musieli poczekać spokojnie do tej 22000 strony teraz mnie dobiłeś
Bulczas Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Zrobimy akcję Gliwice stawiają Katowicą :polew:
stanley Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Marta22 rozumie zapotrzebowanie młodych ludzi na rozrywakę [br]Dopisany: 08 Luty 2010, 23:34_________________________________________________ Zrobimy akcję Gliwice stawiają Katowicą :polew: to prawie jak WOSP
Rekomendowane odpowiedzi