Arturoo Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Arturoo - Nie pomogło..... jednak to nie to było..... Nie wierzę .....!!!!! Była zimna ? ....Było jej ok 0.7 ????.... To zawsze działało .......nie kumam......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 :grin: ---------- Post dopisany at 13:01 ---------- Poprzedni post napisany at 13:00 ---------- Artur, chyba masz rację, ja już drugi antybiotyk zacznę brać a wypadało tylko ze dwie flaszki kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Mam wolny łikent ....no i w końcu służba zdrowia.....także....może być tylko gorzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 To dawaj na G-ce, ja mam wolne do wtorku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Byłem skrócić antenę, zeszło na 1.6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Lajt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 pierwszy:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 i psssyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Turzol załatwiaj na jutro wychodne u żony i jedziemy na spota sprawdzić te niedobre kebaby w SG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Turzol załatwiaj na jutro wychodne u żony i jedziemy na spota sprawdzić te niedobre kebaby w SG jest szansa qmpel jeszcze sie do mnie wracał dzisiaj swoim 3.0 bo check engine poświecił po oczach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Turzol załatwiaj na jutro wychodne u żony i jedziemy na spota sprawdzić te niedobre kebaby w SG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 ładne to ma:naughty: tylko z zewnątrz trochę ogarnąć i będzie miodzio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 To ja chyba przed spotem pojadę na kebaba, bo potem pół godz. będę czekać w kolejce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 a i nie dawaj mu linka do forum bo może zachorować, a na tą chorobę jeszcze szczepionki nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 a i nie dawaj mu linka do forum bo może zachorować, a na tą chorobę jeszcze szczepionki nie ma Już jest zarejestrowany Następne auto z V6 na bank będzie u mnie, ale niekoniecznie wolnossak bo jednak brakuje mi tego pier..nięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 to już stracony ---------- Post dopisany at 21:34 ---------- Poprzedni post napisany at 21:33 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi